counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (10/3) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (10/3) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (10/3) - Powered by Cherī up

Μια ανάσα πριν το Σαββατοκύριακο και προσπαθούμε να βρίσκουμε αφορμές να ξεχνιόμαστε από ό,τι μας βασανίζει, μας αγχώνει, μας εξοργίζει. Και δεν είναι και λίγα τον τελευταίο καιρό... Τόσα είδαμε και ακούσαμε στην τηλεόραση και κάπως έτσι, για άλλη μια φορά προκύπτουν και τα σημερινά Likes & Dislikes, αυτών των ημερών, Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Η νέα πρωτότυπη ελληνική σειρά του ΑΝΤ1+, "Στα 4", παρουσιάστηκε χτες σε εμπορικό κέντρο, με την προβολή των δύο πρώτων επεισοδίων. Αθλήτρια σε αμαξίδιο, μοντέλο, εκπαιδεύτρια ΑμεΑ, Influencer, τώρα και ηθοποιός, η Γεωργία Καλτσή βρίσκει κάθε μέρα τη δύναμη "να απομυθοποιεί την αναπηρία και να αποδεικνύει ότι η περιθωριοποίηση των ατόμων με αναπηρία είναι δικό μας κατασκεύασμα".

  • Παντρεύεται η Ιωάννα Μαλέσκου με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Δανιά όπως μάθαμε μέσα από την αναγγελία γάμου τους στον "Ριζοσπάστη". Θεωρώ ότι η Ιωάννα είναι από τους κερδισμένους της σεζόν γιατί δεν έκανε κάποιο project που δεν γούσταρε απλά για να υπάρχει (το βλέπουμε να συμβαίνει), αλλά έδωσε προτεραιότητα στη δημιουργία οικογένειας και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει δυναμικά στην τηλεόραση που αγαπά και που της αξίζει να βρίσκεται.

  • Ο Νίκος Πολυδερόπουλος στο "Μαύρο Ρόδο" είναι απολαυστικός και μάλιστα σε δύσκολο ρόλο, όπως και στη θεατρική παράσταση "Ποντικοπαγίδα" της Αγκάθα Κρίστι. Σε συνέντευξή του στο "Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν" αποκάλυψε ότι η δυσλεξία του είναι βοηθητική στη δουλειά του. "Η δυσλεξία μπορεί να είναι μέχρι και σήμερα ταμπού για κάποιους, για μένα όμως ήταν ένα μετάλλιο. Τα κείμενα που παίρνω στη δουλειά μου για να διαβάσω, τα μαθαίνω πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι ένας άλλος, γιατί μικρός είχα τη δυσλεξία και τα μάθαινα όλα απ’ έξω, για να μη συλλαβίζω και χάνω γράμματα στην τάξη".
  • Μπορεί να αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός ότι είναι πολύ δύσκολο να μπει από εδώ και πέρα άλλος παίκτης στο Survivor, αλλά εγώ για να σπάσω την κιτρινίλα που υπάρχει σε όλες της τις αποχρώσεις και να τονώσω αγωνιστικά και τις ομάδες, θα έβαζα μέσα τον Χάρη Γιακουμάτο και τον Πάνο Θεοδώρου. Οι άνθρωποι είναι πολύ αξιοπρεπείς και φαίνεται και στις εμφανίσεις που κάνουν σε εκπομπές αυτή την περίοδο με αφορμή το ριάλιτι.

  • Ο Κώστας Καραφώτης είναι στα καλύτερά του με τα νέα ξεκινήματα στη ζωή του. Νέα σχέση που μετράει περίπου επτά μήνες, νέα δισκογραφική εταιρεία και νέο τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε!

  • Αποσπάσματα της πρόσφατης τηλεφωνικής παρέμβασης του Γιώργου Τσαλίκη στη "Super Κατερίνα" έχουν γίνει viral στο tik tok με τον τραγουδιστή να αποθεώνεται για τον απόλυτα δομημένο λόγο, την σκέψη και την ψυχραιμία του.

Dislikes

  • Τι να πούμε για τον Αμβρόσιο; Είπε ότι το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη είναι "η τιμωρία του Θεού για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις". Τι μυαλά κουβαλάνε κάποιοι... Κανένας σεβασμός... Ντραπήκαμε και που το ακούσαμε... 
  • Γενικά μέσα από αυτή την κατάσταση είδαμε ανθρώπους να ξεφεύγουν...
  • Πάμε στα λιγότερο σοβαρά... ή και καθόλου... Η σκηνή με την Ελευθερία Ελευθερίου να βγαίνει από τους θάμνους γιατί κρυφάκουγε τις συνεντεύξεις τον συμπαικτών της, είναι ό,τι πιο σουρεάλ. Γέλασα πάντως πολύ...
  • Θεωρώ ότι ο Νίκος Μουρατίδης ήταν άδικος με τις δηλώσεις του για τη Δέσποινα Βανδή. "Δε μ΄ αρέσει. Ούτε τα τραγούδια που λέει, ούτε ο τρόπος που τραγουδάει και ειδικά αυτό που μια ζωή φώναζε, τσίριζε". Καταλαβαίνω ότι έχει πικρία αλλά και πάλι... Η Βανδή έχει πει υπέροχα κομμάτια, έχει αγαπηθεί πολύ από το ξεκίνημά της και με σκληρή δουλειά έφτασε στην πρώτη γραμμή. Κι έχω μάθει ότι η διάρκεια δεν είναι τυχαία σε αυτή τη δουλειά.
  • Τέρμα το κόκκινο χαλί καθώς αλλάζει χρώμα μετά από 62 ολόκληρα χρόνια! Θα γίνει λέει ιβουάρ, δηλαδή λευκό με λίγο χρυσό μέσα, όπως η σαμπάνια... ε όχι!

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου! Ραντεβού την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού, κι εδώ την Τρίτη με τα Likes & Dislikes μας - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR