counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (10/2) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (10/2) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (10/2) - Powered by Cherī up

Παρασκευή σήμερα με πάρα πολύ κρύο. Χτες το βράδυ, αφού σταμάτησε να χιονίζει στα βόρεια, αποφάσισα  να βγω για έναν καφέ στο κέντρο που εξαιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας δεν είχε πολύ κόσμο.

Όσους είδα πάντως και μίλησα, ή άκουσα τυχαία να συζητάνε σε διπλανά τραπέζια, είναι κατά κύριο λόγο τηλεθεατές του Survivor (ή και πρώην παίκτες), περιμένουν να δουν το J2US, ή είναι συγκλονισμένοι από το σεισμό της Τουρκίας, κλπ...

Περισσότερα στα Likes & Dislikes μας - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Η Έλλη Κοκκίνου σχολίασε στο Night Out ότι δεν θα βάλει τροχονόμο στη ζωή της κανέναν και ότι "Έχουν γεννηθεί τόσες γενιές και ακόμα με ρωτάνε για τη σχέση μου με τον Διονύση Σχοινά... ". Όσο κι αν είναι πιασάρικο το θέμα, δίκιο έχει.
  • Η Κατερίνα Καινούργιου απήγγειλε απ΄ έξω, δίχως να διαβάζει κάποιο χαρτί, τη Σονάτα του Σεληνόφωτος στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής της. Super μνήμη η ΚατΚεν!
  • Ο Νίκος Παρτσώλης κάνει εδώ και χρόνια τον χαμό του με τα σχόλια, τα ρεπορτάζ του και τα βίντεό του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Πολύτιμος συνεργάτης που κάθε εκπομπή θα ήθελε να έχει.
  • Το τρέιλερ του νέου J2US κυκλοφόρησε και τα σχόλια ποικίλουν. Εμένα μου άρεσε πολύ γιατί πρωταγωνιστεί το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός. "Ε τώρα ανεβαίνει το επίπεδο του Just επικίνδυνα" σχολιάζει με το γνωστό της ύφος η Βίκυ Σταυροπούλου μόλις πλησιάζει στο stage της Λυρικής Σκηνής ο Νίκος Κοκλώνης. Δηλαδή για να καταλάβω... θα προτιμούσαμε κάτι σοβαροφανές; Θέλω να πιστεύω πως όχι.

Dislikes

  • Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα καταθέσει αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία παρά την απόφαση του δικαστηρίου δήλωσε πως η πρώτη καταγγέλλουσα βιάστηκε δύο φορές από τον ηθοποιό. Να θυμίσω ότι ο Φιλιππίδης καταδικάστηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό της Αθήνας σε συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών για δύο απόπειρες βιασμού, ενώ αθωώθηκε για την κατηγορία του βιασμού κατ΄ εξακολούθηση.
  • Το βρέφος που σώθηκε από τα συντρίμμια στην Τουρκία, 60 ώρες μετά τον σεισμό και κρατάει την τούφα από τα μαλλιά της μητέρας του που χάθηκε, είναι ότι πιο στενάχωρο είδα σήμερα.
  • Το πρόσωπο της Madonna έχει παραμορφωθεί από τα πολλά "πειράγματα". Κατά τη διάρκεια των βραβείων Grammy, τα social media πήραν φωτιά και οι θαυμαστές την ανέφεραν ότι δεν την αναγνωρίζουν. Όπως λέγεται, η ίδια άκουσε ότι τα πρησμένα μάγουλα κρύβουν τις γραμμές γήρανσης και της έχει γίνει έμμονη ιδέα. Μέτρον άριστον.

  • Ο Σώζον, του Σώζοντα. Ας μην το αφήνουμε "Σώζον" σε όλες τις κλίσεις.
  • Όσοι έχουν αποχωρήσει από το Survivor All Star (δε θα σας πω ακόμα με ποιους έχω μιλήσει) δηλώνουν ότι γλίτωσαν. Λογικό! Σκληρό reality, καμία σχέση με τους πρώτους κύκλους.
  • Από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου θα βλέπουμε μία ώρα λιγότερη την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη αφού η "Κοινωνία Ώρα Mega" του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθή Βούλγαρη θα ολοκληρώνεται στις 9:00 εξαιτίας της πολιτικής επικαιρότητας

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου! Να περάσετε ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο με αγαπημένους σας ανθρώπους.

Ραντεβού την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού και την Τρίτη εδώ με τα Likes & DislikesPowered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR