counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (10/11) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (10/11) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (10/11) - Powered by Cherī up

Καλησπέρα! Πως είστε; Σε καλό mood η σε... κατάσταση εκτάκτου ανάγκης όπως η αγαπημένη μας ελληνική τηλεόραση και κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της; 

Πάμε να τα δούμε όλα μέσα από τα ολόφρεσκα Likes και Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Εγώ αυτή τη Μενεγάκη γουστάρω, την απροβλημάτιστη, που αντιδρά χαριτωμένα και μας παρασύρει σε γέλιο και χαλαρές στιγμές

 

@5ggikia

 

♬ original sound - 5Ggikia

 

  • Συνάντησα τη Μαρία Ηλιάκη (σε special mother edition) και τον Αντώνη Βλοντάκη πρόσφατα σε event, ήμουν κουρασμένος και το πηγαδάκι που στήσαμε με... ζωντάνεψε. Από τους πολύ ωραίους ανθρώπους αυτού του χώρου και οι δύο. Αφού κανείς δεν δίνει με ονόματα τα "κακά παιδιά της τηλεόρασης" (μένουν στα υπονοούμενα) ας αναφέρουμε τουλάχιστον τα καλά, για να το πηγαίνουμε σιγά σιγά δια της ατόπου απαγωγής.

  • Η Δανάη Μπάρκα δεν μασάει. Δεν σας κρύβω ότι απόρησα που την είδα με την κούπα "Fay's time" στηρίζοντας ξεκάθαρα τη Φαίη Σκορδά, μην υπολογίζοντας τίποτα. Για άλλη μια φορά έκανε αυτό που λέει η καρδιά της. 

 

  • Η Θέμις Μπαζάκα έκανε την είσοδό της στη "Μάγισσα" ως Κυπριανή με ρόλο επιβλητικό, "κλειδί" για τη συνέχεια της πλοκής. Για την καλλιτεχνική αξία της εξαιρετικής ηθοποιού, νομίζω ότι είναι περιττό να σχολιάσουμε κάτι.
  • Πόσο έξυπνο το "Μόνιμα Μπελούτσι". Όχι ότι μας χαλάει να βρίσκεται τέτοια super star τόσο συχνά στη χώρα μας, μην κοροιδευόμαστε.

  • Αυτό που θα δούμε το βράδυ της Κυριακής στο "The Secret Song" είναι ακόμα ένα δείγμα καλής τηλεόρασης. Μουσικές εκπλήξεις για τους καλεσμένους και ιστορίες ζωής που θα αποκαλυφθούν μπροστά στα μάτια μας με αγάπη και σεβασμό από τη Ναταλία Γερμανού και την ομάδα της εκπομπής που έριξε πολύ δουλειά για να βγει άρτιο το αποτέλεσμα.

Dislikes

  • Τα επικοινωνιακά λάθη δίνουν και παίρνουν αυτή την εβδομάδα. Και όχι μόνο από εκπομπές που κάνουν νούμερα. Γιατί δεν είναι μόνο η επιτυχία που σε παρασύρει. Ψυχραιμία παιδιά.
  • Ζήσαμε διάφορες άβολες τηλεοπτικές στιγμές τις τελευταίες ημέρες. Μία τη στιγμή που η Κατερίνα Καινούργιου μιλούσε για τη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή της. Επίσης, σοκαριστική και η λεκτική επίθεση των συγγενών της... μητέρας από την Πάτρα στον Πέτρο Κουσουλό την ώρα που έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.
  • Η Λίτσα Πατέρα μιλάει για την 11η Νοέμβρη εδώ και 1,5 μήνα. Εμείς δεν έχουμε παρά να προσέχουμε.
  • Η Τζένιφερ Λόπεζ διαφημίζει αλκοολούχα παρά τον αγώνα του Μπεν Άφλεκ με τον αλκοολισμό και τα Μέσα την καταδικάζουν. Καλά ok, δουλειά της είναι, χρήματα βγάζει. Βέβαια μπορεί αυτό που γράφω να είναι σχετικό μπορεί και εντελώς άσχετο... Αλλά θα το πω... Δεν είναι η μόνη που δεν στηρίζει, δημόσια τουλάχιστον, τον σύζυγο- σύντροφό της. Το ζήσαμε και στη χώρα μας. Γιατί η έξυπνη celebrity, φίλοι μου, κάνει την Κινέζα για να προσπεράσει η μπόρα, τα σχόλια και τα κακώς κείμενα χωρίς να εμπλακεί καθόλου το όνομά της σε ιστορίες που θα αμαυρώσουν την εικόνα της. 
  • Ο Μελέτης Ηλίας δήλωσε πως όταν έχει να γυρίσει ερωτική σκηνή με συνάδελφό του, κανονίζει πρώτα να τη γνωρίσει στη σύζυγό του. Ωχ! Ελπίζω να ξεπεραστεί κάποια στιγμή αυτό γιατί δεν συμφέρουν τα τόσα τραπεζώματα.
  • Οι συνδρομές σε Facebook και Instagram ήρθαν και στη χώρα μας. Δεν ξέρω κανέναν που σκοπεύει να πληρώσει για να αποφεύγει τις διαφημίσεις... 
  • Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η πάντα γλυκιά, λαμπερή, αλλά και πάντα και στα πάντα αξιοπρεπής Κάτια Νικολαΐδου. Ας της ευχηθούμε καλό ταξίδι και ας αφήσουμε, χωρίς πολλά πολλά, να ξεκουραστεί η ψυχή της.
  • Ο Σπύρος Φωκάς έφυγε, επίσης, από τη ζωή. Ένας σπουδαίος ηθοποιός που το ταλέντο και η λάμψη του γοήτευσαν και το εξωτερικό αφού συμμετείχε σε διάφορες ξένες ταινίες και το 1985 κατάφερε να μπει στο Χόλιγουντ καθώς συμμετείχε στην ταινία "Το διαμάντι του Νείλου" με πρωταγωνιστή τον Μαικλ Ντάγκλας.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου!

Να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο κι εμείς θα τα πούμε την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR