counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (10/10) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (10/10) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (10/10) - Powered by Cherī up

Παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας σήμερα κι εύχομαι να είστε όλοι χαρούμενοι, ήρεμοι και καλά μέσα σας. Ας σκεφτόμαστε εκτός από την πάρτη μας και τους άλλους ανθρώπους, ας βοηθήσουμε ο καθένας από την πλευρά του να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος με αγάπη και σεβασμό. Και ας είμαστε ταπεινοί, χωρίς να υποτιμούμε κανέναν, γιατί κάτι μου λέει ότι από εκεί ξεκινούν πολλά.

Πάμε όμως να δούμε αμέσως τα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Οι "Παγιδευμένοι" είναι το απόλυτο κόλλημά μου από πέρσι. Τα φετινά επεισόδια ως τώρα είναι ακόμα πιο δυνατά. Η ξαφνική απώλεια της Κατερίνας, τα πτώματα που βρέθηκαν στο πηγάδι μαζί της, οι τσακωμοί με τον σύντροφό της, η Άννα που θα παραδώσει το μαχαίρι στο ξενοδοχείο, έχουν κάνει την αγωνία μας να χτυπάει κόκκινο.
  • Η συνέντευξη του Θανάση Βισκαδουράκη δείχνει ότι είναι ένας άνθρωπος που μέσα από τις δυσκολίες της ζωής ανακάλυψε την ουσία. Είπε επίσης κάτι που με άγγιξε πολύ. "Εγώ δεν έχω ζήσει με οικογένεια, οπότε μαθαίνω μέσα από τη σύζυγό μου για το μεγάλωμα των παιδιών". Να του δώσω τα συγχαρητήριά μου και για τη διθυραμβική του εκλογή ως περιφερειακός σύμβουλος.
  • Και τώρα που αναφέρθηκα στις εκλογές, να σχολιάσω πόσο εκτιμώ τους ανθρώπους που παρόλο που έχουν τις δουλειές τους, τις καριέρες τους, ή γνωρίζουν επιτυχία ασχολούνται με τα κοινά. Ο Χάρης Βαφειάς για παράδειγμα ο εφοπλιστής και πλοιοκτήτης που οι περισσότεροι γνώρισαν καλύτερα μέσα από το Dragons' Den και που εκλέχθηκε στην Κηφισιά, δεν είχε καμία ανάγκη να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση αν δεν ήθελε να προσφέρει.
  • Το ίδιο συμβαίνει και με τον Γιώργο Τσαλίκη που και σε νυχτερινά κέντρα εργάζεται και τα περισσότερα live απ' όλους κάνει σε Ελλάδα και εξωτερικό και είναι και πάντα επίκαιρος. Ο Γιώργος απέδειξε ότι απογείωσε από το 2019 που εκλέχθηκε για πρώτη φορά τον πολιτισμό στο Περιστέρι και αναβάθμισε τα Κέντα Φιλίας της περιοχής, τα γνωστά σε όλους μας ΚΑΠΗ.
  • "Άμα κάνει Big Brother το Open, πεταμένα λεφτά" είπε ο Γιώργος Λιάγκας και δεν έχω συμφωνήσει μαζί του περισσότερο. Μα δεν πηγαίνουν άλλα κι άλλα projects φέτος, θα κάτσει κόσμος να δει τον ξεπερασμένο "Μεγάλο Αδερφό"; Θέλουν ριάλιτι; Κάτι καινούριο θα είχε όσο να πεις περισσότερο ενδιαφέρον.
  • Στις 16 Νοεμβρίου έρχεται το πρώτο μέρος της τελευταίας σεζόν του "The Crown" και στις 14 Δεκεμβρίου το δεύτερο μέρος.
  • Έχετε δει τις φάρσες στην εκπομπή τις Δανάης στο σινεμά ή αυτές με τη ζωντανή γλάστρα; Τρελό γέλιο.

Dislikes

  • Οι δηλώσεις του Μπέου ήταν το σοκ της Κυριακής. Δεν υπήρξε άνθρωπος που να πίστευε ότι ακούστηκαν αυτά τα πράγματα και ότι μάλιστα υπήρξε και κόσμος που χειροκροτούσε από κάτω.
  • Πολλές ειδήσεις δεν μου άρεσαν αυτή την εβδομάδα και μία από αυτές σίγουρα είναι το γεγονός ότι ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης δεν παρευρέθηκε στη βάφτιση της κόρης του. Δεν εξετάζω το τι και πως. Δεν ήταν ωραίο και πρώτα απ’ όλα για το ίδιο το παιδί.
  • Δε θα ήθελα να βρίσκομαι στο κοντρόλ της εκπομπής «Στούντιο 4» όπου αντί για φωτογραφία του Αλμπέρτο Εσκενάζη έδειχναν στο video wall άλλο πρόσωπο. Μπορεί να ήταν στον αέρα χαριτωμένο με τις ατάκες της Νάνσυ και την αντίδραση του Θανάση, αλλά σίγουρα τα πάθανε τα εγκεφαλικά τους οι δημοσιογράφοι της εκπομπής.
  • Στο Ισραήλ γίνεται πόλεμος, μετράνε χιλιάδες πτώματα, διαβάζω για ρουκέτες που εκτοξεύονται, για βομβαρδισμούς, για απειλές... Ο Θεός να βάλει το Χέρι του.
  • Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας. Με το θέμα είχαμε ασχοληθεί από την περσινή κιόλας σεζόν στο "Καλύτερα δε γίνεται" και απ' ότι θυμάμαι αναρωτιόμασταν πως μπορεί η super star να "μεταμορφωθεί" στη σπουδαία σοπράνο του 20ου αιώνα (μύτη "φτιάχνεις" αλλά πως κρύβεις αυτά τα χείλη). Ανυπομονώ να τη δω την ταινία, αλλά αν με ρωτούσαν θα επέλεγα άλλη πρωταγωνίστρια, ιδανικά μία άγνωστη.
  • Στις δύσκολες περιπτώσεις βλέπεις ποιοι ενδιαφέρονται και ποιοι κάνουν τους Κινέζους ή δεν ξέρουν, δεν απαντούν, δεν θέλουν να πάρουν θέση κλπ. Τέλειο ξεσκαρτάρισμα.

Αυτά αγαπητοί μου για σήμερα. Να είστε καλά και να προσέχετε τους εαυτούς σας.

Ραντεβού την Παρασκευή στα επόμενα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά, 

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR