counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (1/3) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (1/3) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (1/3) - Powered by Cherī up

Νέος μήνας με βροχές και μουντό καιρό, όμως το Σ/Κ πλησιάζει και είναι η κατάλληλη στιγμή να δούμε τα Likes και τα Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

 

Likes

  • Δυνατός καλεσμένος ο Γιώργος Λιάγκας. Χτες βράδυ στον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε για όλα ακόμα και για την προσωπική του ζωή και με απόλυτο σεβασμό για την πρώην σύζυγό του Φαίη Σκορδά. Εγώ τον Λιάγκα ξεκαθαρίζω ότι τον συμπαθώ πολύ και δεν θα ξεχάσω ότι πριν δύο χρόνια που ήρθε καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται» στα παρασκήνια είχε μια συστολή και ένα άγχος για τη συνέντευξη που θα έδινε. Δεν είχε ύφος τύπου "είμαι ο Λιάγκας και δεν με νοιάζει τίποτα", γιατί ως άνθρωπος δεν είναι έτσι. 

 

  • Πεθάναμε όλοι στα γέλια με τις ατάκες της Βίκυς Σταυροπούλου στον Στάθη Σχίζα στο J2US. Η Βίκυ έχει απεριόριστο χιούμορ και ο Στάθης γέλασε και το απήλαυσε. Βέβαια, τις επόμενες ημέρες, υπήρξαν και κάποιοι που δεν συμφωνούν και άφησαν το χιούμορ τους στην άκρη, δίχως λόγο.
  • Πριν από δύο μήνες σας είχα γράψει ότι ο Αναστάσιος Ράμμος διανύει την καλύτερή του φάση σε όλα τα επίπεδα. Γνώριζα από τον ίδιο τον αγώνα που έκανε να την απεξάρτησή του από τις ουσίες. Όταν τον συνάντησα τυχαία σε ένα στούντιο στο κέντρο, κατάλαβα με την πρώτη ματιά ότι κάτι έχει αλλάξει. Άλλο βλέμμα, πιο ήρεμος, πιο φωτεινός. Ένας υπερταλαντούχος τραγουδιστής και συνθέτης που πάλεψε και κατάφερε να βγει νικητής. Παράδειγμα προς μίμηση μίλησε για όλα αυτά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show. 

 

  • Γιατί να μην έχει άποψη για την τηλεόραση ο Κωνσταντίνος Βασάλος; Εδώ έχουν άλλοι κι άλλοι. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην εκπομπή της Σίσσυ είναι αυθόρμητος και λέει ατάκες αφιλτράριστες όπως τις σκέφτεται ο μέσος τηλεθεατής, χωρίς να έχει στο μυαλό του συμφέροντα, και Pr-ιλίκια. Για εμένα ο Κωνσταντίνος είναι η φωνή του κόσμου και πρέπει να τη λαμβάνουμε υπόψη μας.
  • Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα  ο Ροναλντίνιο για να συμμετάσχει στο Survivor πήρε πολλαααα λεφτά από τον Ατζούν και μπράβο του. Καλά που γίνονται και κάτι τέτοιες εκπλήξεις και θυμόμαστε ότι το ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται φέτος στον αέρα.
  • Ζήλεψα όσους βρέθηκαν στη «Νύχτα» με τον Πάνο Κιάμο. Δεν μπόρεσα να είμαι εκεί λόγω των προβών του J2US. Στην αίθουσα Vmax Sphera των Village Cinemas έγινε πανικός από κόσμο που δεν σταμάτησε να χορεύει ούτε ένα δευτερόλεπτο.
  • Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα υποδυθεί τον δικηγόρο Παύλο Ξενάτο στο "Ναυάγιο". Ωραία προσθήκη.

Dislike

  • Άλλο καυστικός και άλλο προσβλητικός. Ο Λάκης Λαζόπουλος αυτή τη φορά θεωρώ ότι ξεπέρασε τα όρια.
  • Εσείς πόσο ακόμα Ανδρέα Καραγιάννη, εκπρόσωπο του ekklisia online αντέχετε να βλέπετε στις πρωινές εκπομπές;
  • Πόσο σας αρέσει να «αποδημείτε» ανθρώπους… Μου εμφανίστηκε στο facebook φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από τις αρχές των 90s. Μια κούκλα και τότε. Μπήκα στον πειρασμό να διαβάσω σχόλια από κάτω. Η φωτογραφία ήταν μακρινή και δεν φαινόταν το μπλε χρώμα των ματιών της. «Ένα ψέμα είναι, ούτε καν τα μάτια της είναι μπλε» και άλλα τέτοια χειρότερα κουλά διάβαζα. Μα πάμε καλά;;;;;;
  • Η νούμερο 1 ερώτηση που κάνουν σχεδόν όλοι οι δημοσιογράφοι των εκπομπών αυτή την περίοδο είναι τα block του Δημήτρη Ουγγαρέζου.
  • Επίσης για να μαθαίνετε πως δουλεύει το σύστημα, αν πεις κάτι καλό (όχι μόνο για το θέμα του Ουγγαρέζου, γενικά) ή αν απαντήσεις διπλωματικά και δεν κράξεις, οι δηλώσεις σου δεν θα παίξουν ποτέ.
  • Συνεργείο της καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων έσβησε προχτές το βράδυ τα ονόματα των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, που είχαν γραφτεί μπροστά στο άγαλμα του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα. Τι ντροπή. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων Ρωξάνη Μπέη, η ίδια ουδέποτε έδωσε εντολή να συμβεί κάτι τέτοιο. Τελικά τα ονόματα ξαναγράφτηκαν.
  • Ούτε εμένα μου άρεσε η εικόνα του Στέφανου Κασσελάκη να βγαίνει selfie με τον κόσμο στην πορεία για τα θύματα των Τεμπών.
  • Με την δήλωση "δεν έχω μόνο ωραία οπίσθια, έχω και πτυχίο πλέον" η Έλενα Κρεμλίδου (Μαριπόζα) δεν υποβαθμίζει κάπως το αποτέλεσμα του διαβάσματος και του κόπου της;

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου.

Ραντεβού στο J2US (ψηφίστε με να χαρείτε) και την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού.

Από βδομάδα έρχονται τα νέα Likes και Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR