counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα

Τρίτη σήμερα, ανοιξιάτικη θα έλεγα, αφού οι 27 βαθμοί των τελευταίων ωρών άλλαξαν το τοπίο και τη διάθεσή μας.

Τι συμβαίνει όμως με το άλλο τοπίο, το τηλεοπτικό και κάποιους από τους εκπροσώπους του θαυμαστού κόσμου της δικής μας showbiz; Θα δούμε στα Likes και στα Dislikes των τελευταίων ημερών.

Likes

  • Πέτυχα το Σάββατο στο κέντρο τον Πέτρο Κωστόπουλο με τον γιο του Μάξιμο. Τον εκτιμούσα πάντα για το μυαλό του τον Πέτρο και έτυχε να τον γνωρίσω και να ανταλλάξουμε και πέντε κουβέντες, την περίοδο της πρώτης καραντίνας που όλοι είχαμε ώρες ατελείωτες για βόλτες. Προχτές, λοιπόν, μιλήσαμε στα γρήγορα για τα της επικαιρότητας και όσο τον άκουγα σκεφτόμουν πόσο εύστοχα είναι τα σχόλιά του, πόσο υπέροχος καλεσμένος σε εκπομπές είναι και ότι θα ήθελα πολύ να τον δω και πάλι στην τηλεόραση με δικό του late night show.
  • Like στον Κώστα Τσουρό. Το αποδεικνύει εδώ και χρόνια ότι είναι πολύ καλός δημοσιογράφος. Μεγάλη επιτυχία οι συνεντεύξεις που πήρε και παρακολουθήσαμε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, από τον σύζυγο και τα παιδιά της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά.
  • Like στη Ζώζα Μεταξά γιατί εντυπωσιάστηκα με την είδηση ότι ανήκει στην ομάδα σεναριογράφων του "Μαύρου Ρόδου". Ναι ναι καλά διαβάσατε. Τη γνωρίσαμε ως ηθοποιό και τραγουδίστρια και πλέον επέλεξε να κάνει κάτι καινούριο που επίσης αγαπά και γι' αυτό σπούδασε στην ομάδα σεναρίου του ANT1 Media Lab. Γενικά οι άνθρωποι που συνεχώς προσπαθούν και εξελίσσονται είναι πρότυπα για όλους μας.

  • Η Ιλάιρα και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κερδίζουν τη συμπάθεια του κόσμου με τη συμμετοχή τους στο J2US, μέχρι τώρα τουλάχιστον. Βλέπουμε δύο ανθρώπους να προσπαθούν να παρουσιάσουν με τον καλύτερο τρόπο το τραγούδι που τους δίνεται, ενώ ακόμα και ο Μαυρίκιος που στο παρελθόν ήταν πιο... έντονος και προκλητικός σε δηλώσεις του, τελευταία μας δείχνει τον χαμογελαστό του εαυτό.
  • Like στον Χρήστο Σαντικάι που είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας. Έχει άγχος όταν αφήνει το "κορίτσι του" τη Λάουρα Νάργες μόνη στο σπίτι με το μωράκι τους γιατί δε θέλει να είναι απών, αν χρειαστούν το οτιδήποτε. Χτες βράδυ στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει έδειξε και πόσο cool είναι, αφού, έχοντας στο stage τον Γιώργο Τσαλίκη, τον Πάνο Καλίδη, τον Πέτρο Πυλαρινό, που βρέθηκαν εκεί για να διασκεδάσουν, επέλεξε να πούνε τον "Μικρό Τυμπανιστή", το τραγούδι με το οποίο μας συστήθηκε ο ίδιος σε παιδική ηλικία. Και το λέω αυτό γιατί έχουμε πολλά παραδείγματα ανθρώπων που θέλουν να "διαγράψουν" από τη μνήμη μας το παρελθόν τους. Στην περίπτωση του Χρήστου, επιτυχία έκανε και τότε, αλλά και τώρα αφού και τραγούδια που έχει συνθέσει ο ίδιος κάνουν το χαμό τους, αλλά και τις Δευτέρες το γεμίζει το μαγαζί.

Dislikes

  • Καταλαβαίνω τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και κάθε Ουγγαρέζο  και το πως μπορεί να αισθάνεται όταν του κάνουν ερωτήσεις για πρώην σχέση του που έληξε χρόνια πριν. Μου το έκαναν στο παρελθόν για φιλική μου σχέση που είχε μπει στον "πάγο". Δεν με ρωτούσαν τηλεοπτικά, φυσικά, αλλά στο δρόμο, σε αεροδρόμια, στα social media και είναι τρομερά άβολο.
  • Dislike σε κορίτσι του GNTM που στο χτεσινό επεισόδιο αναφώνησε "Τι είναι αυτό;;!" μόλις ο coach Χρήστος Μπίρμπας χρησιμοποίησε την έκφραση "Κατά βούληση". Μην τα πετάτε έτσι αγαπητές. Έχει τραβήξει πολλά αυτή η Γλώσσα.

Αυτά προς το παρόν από εμένα. Ραντεβού την Παρασκευή με τα νέα Likes και τα Dislikes.

Να περάσετε μοναδικά όσοι φύγετε εκτός πόλης και να προσέχετε διπλά.

Χρήστος 

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR