counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών - Από τον Χρήστο Κούτρα

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών - Από τον Χρήστο Κούτρα
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών - Από τον Χρήστο Κούτρα

Ήρθε επιτέλους η Παρασκευή που όλοι την περιμένουμε πως και πως, κακά τα ψέματα. Περίεργες μέρες με αποκαλύψεις και δυσάρεστες ειδήσεις, όμως μέσα από τη στήλη ας ξεχαστούμε και ας δούμε τα Likes και τα Dislikes που αφορούν τηλεοπτικά πρόσωπα.

Likes

  • Όλοι έχουμε δεδομένο στο μυαλό μας, από πάντα, ότι η Μαρία Καβογιάννη είναι μία σπουδαία ηθοποιός. Το ξέρουμε από τότε που ήταν η "Ασπασία" στο Dolce Vita, η "Κορίνα" στα Εγκλήματα και τώρα το βλέπουμε στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Maestro". Η ερμηνεία της στη σκηνή του ξυλοδαρμού ήταν ανατριχιαστική. Το βλέμμα της και η έκφραση του προσώπου της καθρέφτιζαν χιλιάδες συναισθήματα και προκαλούσαν άλλα τόσα.
  • Η Ελένη Μενεγάκη πήγε στο θέατρο κι αυτή της η έξοδος έγινε θέμα παντού. Γιατί η Ελένη είναι star. Μπορεί η τηλεθέαση της εκπομπής της φέτος να μην είναι προς το παρόν η επιθυμητή, όμως, η διάρκεια σε έναν επαγγελματία γενικά και ειδικά στο χώρο της τηλεόρασης δεν είναι καθόλου τυχαία.
  • Με αφορμή τα γενέθλια του Γιώργου Καράβα μου δίνεται η ευκαιρία να του δώσω τα Likes μου (εκτός από τις θερμές ευχές μου) για την στάση του και την συμπεριφορά του. Δεν τον έχω δει τόσο στο GNTM όσο σε εκπομπές που έχει πάει ως καλεσμένος ή εχει κάνει δηλώσεις. Από κοντά τον γνώρισα πέρσι που ήρθε στο "Καλύτερα δε γίνεται" και για περίπου μία ώρα τα λέγαμε στο καμαρίνι που προετοιμαζόμασταν. Για επικαιρότητα, για το ριάλιτι μόδας, για την οικογένειά του. Μας είχε εντυπωσιάσει με τις θέσεις του, τον τρόπο που εκφραζόταν και με την αγάπη του για την οικογένειά του.
  • "Οι Παγιδευμένοι" αποκτούν συνεχώς όλο και πιο φανατικό κοινό. Σε πρόσφατο επεισόδιο, το βράδυ που η Άννα Ροδίτη έμεινε στο σπίτι του Δημήτρη Μαρκέτου, ακούσαμε και το τραγούδι του Στέφανου Κορκολή και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και ερμήνευσε η Σοφία Μανουσάκη, φτιάχνοντας το soundtrack μιας δυνατής ιστορίας.

  • Τραγούδια ακούσαμε και σήμερα το πρωί από την Φαίη Σκορδά, την Αφροδίτη Γραμμέλη και την Έλενα Χριστοπούλου στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. Like για την τόλμη τους και αυτό το "τσαλάκωμα" που όλοι το θέλουν αλλά λίγοι το τολμούν. Αγαπητές μου Φαίη και Έλενα, αν μου ζητούσε κάποιος να βαθμολογήσω, θα έδινα στην Αφροδίτη μεγαλύτερο βαθμό από εσάς. Το ομολογώ...Με όλο το σεβασμό.

Dislikes

  • Το J2US το αγαπώ ως show από τότε που πρωτομπήκε στις τηλεοπτικές μας ζωές, πριν χρόνια, στο Mega το παλιό και το παρακολουθούσα φανατικά αργότερα και στο Open και τώρα στον ALPHA. Μ΄ αρέσει το τραγούδι μ' αρέσει το project. Αλλά "θα πατήσω" Dislike στην αποχώρηση του Γιάννη Κατινάκη και της Σοφίας Αρβανίτη. Δεν ήταν αηδόνι ο Γιάννης, αλλά υπήρχε άλλο ζευγάρι που κατά την ταπεινή μου άποψη έπρεπε να αποχωρήσει πρώτο. Ο κόσμος, φυσικά. ψήφισε και οφείλουμε να το σεβαστούμε, αλλά ήθελα να το πω.
  • Dislike στην κάπως dark απόχρωση των ημερών που ακόμα και όσοι δεν πιστεύουν στα ζώδια βλέπουν ότι τα πράγματα είναι περίεργα. Την Τρίτη μου είπανε ότι έχει νέα σελήνη και έκλειψη ηλίου στον Σκορπιό. Ας προσέχουμε όλοι. 

Αυτά για σήμερα.

Να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Τα λέμε τηλεοπτικά την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού και την Τρίτη με τα Likes και τα Dislikes των ημερών.

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR