counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών - Από τον Χρήστο Κούτρα

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών - Από τον Χρήστο Κούτρα
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών - Από τον Χρήστο Κούτρα

Παρασκευή φθινοπωρινή, η πρώτη για τη σεζόν, μουντή, μελαγχολική που ξεκίνησε με μια πολύ δυσάρεστη είδηση, το χαμό ενός νέου ανθρώπου που όσα έγραψε λίγο πριν φύγει μας κάνουν να υποκλιθούμε.

Ας πάμε να δούμε πρώτα, όμως τα Likes και τα Dislikes των ημερών που βάσει της δικής μου λογικής και αισθητικής προκύπτουν μέσα από πρόσωπα, γεγονότα και καταστάσεις που είδαμε κι ακούσαμε αυτές τις μέρες...

Likes

  • Maestro! Περιμέναμε πως και πως την τηλεοπτική επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, κάτι που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης. Τα είχε όλα. Ξεχωριστούς πρωταγωνιστές, ωραίο σενάριο, μοναδικά πλάνα και μια ιστορία που διαδραματίζεται σε ένα υπέροχο ελληνικό νησί, του Παξούς. Είδαμε τον Παπακαλιάτη που ξέρουμε και που "γνώρισα" ως τηλεθεατής τότε που ήμουν μαθητής. Βλέπαμε τις σειρές του και την επόμενη ημέρα τις σχολιάζαμε στο σχολείο. Και τότε ο Χριστόφορος με γυαλιά σε ταρταρούγα και τότε με παλιό αυτοκίνητο, φέρει το ρομαντισμό μιας άλλης εποχής, αλλά ταυτόχρονα είναι σύγχρονος σε εμφάνιση, σενάριο και διαχρονικός σε ταλέντο. Ευχάριστη έκπληξη η παρθενική εμφάνιση της Χάρις Αλεξίου σε ρόλο ηθοποιού, της Κλέλιας Ανδριολάτου, της υπέροχης Μαρίας Καβογιάννη, του Αντίνοου Αλμπάνη που πάντα συμμετέχει σε προσεγμένες δουλειές και μας δείχνει το ταλέντο του μέσα από αυτές. Όλοι όσοι είδαμε στη σειρά έχουν "κάτι" και συμβάλουν στην επιτυχία της. Πολλά LIKES! Ειδική αναφορά και στην Blu του Αντίνοου που με τρία μόλις πλάνα στο πρώτο επεισόδιο, "δοξάστηκε" στα social media!

  • Και τώρα που ανέφερα τον Αντίνοο δεν μπορώ να μην σχολιάσω και τη συνέντευξη της φίλης του Σοφίας Φαραζή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο "The 2Night Show". Τόσο σεμνή πρωταγωνίστρια δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί. Δεν της αρέσει να δίνει συνεντεύξεις και να προβάλει τη ζωή της, όχι μόνο όταν δεν δουλεύει στην τηλεόραση, αλλά και τώρα που τη βλέπουμε σε μία από τις καλύτερες σειρές της σεζόν. Ο ρόλος της στους "Παγιδευμένους" του ΑΝΤ1 εξαιρετικά απαιτητικός και δείχνει το πόσο καλή ηθοποιός είναι. Like!
  • Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα υποδέχεται τους εκλεκτούς του καλεσμένους τέσσερις φορές την εβδομάδα! Ναι καλά καταλάβατε. Πλέον θα τον παρακολουθούμε από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη. Τις πρώτες τρεις μέρες της εβδομάδας θα μας καλωσορίζει στις 23:30, ενώ τις Πέμπτες στις 00:00.
  • Like και στον Νίκο Χατζηνικολάου τον οποίο θα βλέπουμε με το "Ενώπιος Ενωπίω" τις Κυριακές τα μεσάνυχτα. Τέλεια αλλαγή για να "κλείνει" ωραία η εβδομάδα μας.
  • Like και σε όσους βγαίνουν τα μεσάνυχτα και ξενυχτάνε! Την Τρίτη για παράδειγμα βρέθηκα στην πρεμιέρα του Γιώργου Τσαλίκη (ναι ναι θα είναι ανοιχτά και Τρίτες εκτός από Παρασκευές-Σάββατα) που μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά ξεσήκωσαν ένα γεμάτο από άκρη σε άκρη μαγαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Έκανε και δηλώσεις στους δημοσιογράφους και θέλησε να ρίξει τους τόνους και να βάλει ένα τέλος στην "κόντρα" του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα που όπως είδαμε δεν επανέφερε ο τραγουδιστής στο προσκήνιο τις τελευταίες εβδομάδες. Σχολίασε μάλιστα με χιούμορ ότι η κόντρα  μπορεί να καταλήξει σε κουμπαριά.

Dislike 

  • Όσο κι αν δεν βλέπουμε και δεν μας αρέσουν κάποια τηλεοπτικά προϊόντα είναι λυπηρό να ολοκληρώνονται πρόωρα εκπομπές γιατί πολλοί άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους. Ελπίζω ο ΣΚΑΙ να μπορέσει να απορροφήσει τους εργαζόμενους του "Love Island" σε κάποιες άλλες από τις εκπομπές του που σίγουρα χρειάζονται στήριξη και ενίσχυση.
  • Άδικος ο χαμός του Αλέξανδρου Νικολαΐδη που έδειξε πόσο αξιοπρεπής ήταν ακόμα και απέναντι στο θάνατο. Το κείμενο που άφησε για να δημοσιευθεί στον λογαριασμό του στο facebook με το που "έφυγε", δίνει μαθήματα ζωής σε όλους μας. Καλό ταξίδι. Δύναμη στην οικογένειά του.

Αυτά για σήμερα...

Ραντεβού τηλεοπτικά την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" και την Τρίτη εδώ, με τα "Likes και τα Dislikes" των ημερών.

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR