counter

Τα 5 βασικά beauty tips, για να είστε έτοιμες για το καλοκαίρι

Τα 5 βασικά beauty tips, για να είστε έτοιμες για το καλοκαίρι
Τα 5 βασικά beauty tips, για να είστε έτοιμες για το καλοκαίρι

Λάουρα Νάργες

Έφτασε επιτέλους το καλοκαίρι! Είναι η εποχή του έτους, την οποία προσωπικά περιμένω να έρθει πώς και πώς,  όπου οι συνήθειές μας, σε επίπεδο ομορφιάς, πρέπει να αλλάξουν, ώστε να παραμένουμε λαμπερές και φρέσκιες ακόμα και στον καύσωνα! Σε αυτό το post, λοιπόν, θα  βρείτε τα πέντε βασικά tips που εφαρμόζω, για να υποδεχθώ σωστά το καλοκαίρι! Θα με θυμηθείτε!

1.     Η μεγάλη μετακόμιση

Φευγουν πια οι κρέμες και τα καλλυντικά από το ντουλαπάκι και μπαίνουν στο...ψυγείο! Έτσι, όταν το πρωί ή μετά το μπάνιο απλώσετε την κρέμα ημέρας στο προσωπάκι σας, θα σας προσφέρει μια ανακουφιστική φρεσκάδα! Σημειώνουμε, όμως, πως η κρέμα σας πρέπει να μην είναι πολύ λιπαρή και να διαθέτει  οπωσδήποτε υψηλό δείκτη πρoστασίας από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία! Δεν θέλουμε να αποκτήσουμε  ρυτίδες, έτσι δεν είναι;

2.     Αντίο στα βαριά καλλυντικά

Μη σας πετύχω πουθενά με τρεις τόνους make up …Προτιμήστε μία πιο ανάλαφρη βάση και χρησιμοποιήστε bronze powder για τις γωνίες του προσώπου. Πιστέψτε με, θα σας χαρίσει λάμψη που θα ζήλευε και μια γοργόνα!

3.     Σταθερότητα στις δύσκολες συνθήκες

Για να μην… τρέξει τίποτα ή  φύγει από τη θέση του κάτι που δεν θα έπρεπε και καταλήξει σε... μουτζούρα, χρησιμοποιήστε waterproof make up, ιδίως μάσκαρα! Θα είναι για σας λίγος κόπος παραπάνω το βράδυ όταν ξεβάφεστε (προσοχή, εδώ!), αλλά είναι κόπος που θα αξίζει!

4.     Φρεσκάρισμα στον δρόμο

Μια και δεν είμαι τόσο fan της πούδρας (δεν είναι πολύ φιλική με  τους πόρους μας), το καλοκαίρι είναι μια καλή δικαιολογία για να την αποχαιρετήσω για λίγο. Η λύση είναι τα λεγόμενα ”kντζουρα, χρησημοποιηστε ο. Η λυση ειναι τα λεγομενα εβαφεστε (ρεπε και καταληξει σε... μουντζουρα, χρησημοποιηστε  “Blotting Papers”, που απορροφούν την περιττή γυαλάδα του “T-Zone” και χωράνε σε κάθε τσαντάκι!

5.     Δροσιά με ...μέτρο

Τα air condition σίγουρα είναι μια εκπληκτική εφεύρεση, αλλά σε περίπτωση  κατάχρησης, επηρεάζουν αρνητικά το δερματάκι μας. Με απλά λόγια το στεγνώνουν! Προτιμήστε στις δύσκολες ώρες ένα thermal water spray, που δροσίζει αλλά και καλμάρει το δέρμα!

Always yours, Laura

PS.: Και μια και έχω καιρό να συνδυάσω post με μουσική, σας αφιερώνω ένα αγαπημένο κομμάτι που μου θυμίζει καλοκαίρι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR