counter

Σύμπτωση ή σημάδι;

Σύμπτωση ή σημάδι;
Σύμπτωση ή σημάδι;

Ενώ, δεν πιστεύω ιδιαίτερα στην τύχη και στις συμπτώσεις, κάποιες φορές τα φέρνει έτσι η ζωή, που σε κάνει να αναθεωρήσεις και να προβληματιστείς για πράγματα, που δεν μπορείς να εξηγήσεις. Έχεις, να δεις, για παράδειγμα, έναν άνθρωπο, πολύ καιρό. Φεύγεις διακοπές. Όλως τυχαίως και ο άλλος άνθρωπος επιλέγει το ίδιο μέρος, για τις δικές του διακοπές. Άπειρα τα μέρη που μπορούν να επισκεφτούν και όμως βρίσκονται σχεδόν καθημερινά, στα ίδια ακριβώς πόστα. Αν δυο άνθρωποι έχουν συνδεθεί κάποια στιγμή στη ζωή τους πολύ έντονα, ακόμα και σε διαφορετικές χώρες να πάνε, είναι πολύ πιθανό να συναντηθούν και αυτό γιατί τα γούστα τους συμπίπτουν, όπως και οι συνήθειές τους. Άρα, δεν μοιάζει και πολύ τυχαίο, έχοντας τα ίδια σημεία αναφοράς, να οδηγηθούν στα ίδια μέρη, την ίδια ακριβώς χρονική στιγμή. Θα μπορούσες να το αποκαλέσεις συμπτώση, όπως και προανέφερα, από την άλλη, υπάρχει και μια διαφορετική εκδοχή που ισχυρίζεται ότι, στην πραγματικότητα δεν θα μπορούσε να είχε γίνει αλλιώς.

Άλλωστε, σκέψου το πιο απλό. Με τον γείτονα σου, με τον οποίο μένεις πραγματικά δίπλα, μπορεί και να μην τον συναντήσεις ποτέ και αυτό γιατί με εκείνον τον άνθρωπο δεν έχεις τίποτα κοινό.

Κλείνοντας θέλω να επισημάνω, ότι μπροστά μας έρχεται επαναλαμβανόμενα κάποιος ή κάποια που για κάποιο λόγο, χρειάζεται από εμάς να εξετάσουμε το γιατί...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR