counter

Σου φτιάχνω το νεσεσέρ των διακοπών! Όλα όσα πρέπει να έχεις μαζί σου

Σου φτιάχνω το νεσεσέρ των διακοπών! Όλα όσα πρέπει να έχεις μαζί σου
Σου φτιάχνω το νεσεσέρ των διακοπών! Όλα όσα πρέπει να έχεις μαζί σου

Ανάμεσα σε δεκάδες προϊόντα ομορφιάς που έχει το ντουλάπι, σε βοηθώ να επιλέξεις τα σωστά και ιδανικά για τις ημέρες των διακοπών.

Πρόσωπο

Αντηλιακό. Δεν πρέπει να λείπει από καμία βαλίτσα και αν έχεις ιδιαίτερη ευαισθησία προμηθεύσου και ένα αντηλιακό ματιών και χειλιών, είναι σωτήρια.

Balm και gel καθαρισμού. Αφαίρεσε το μακιγιάζ με το balm και καθάρισε το πρόσωπο με το gel. Να θυμάσαι ότι πρέπει να αφαιρέσεις πάντα τα υπολείμματα του αντηλιακού για να μην φράζουν οι πόροι.

Προϊόν ενυδάτωσης. Ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου πακέταρε και το αγαπημένο σου προϊόν για να διατηρηθούν τα επίπεδα υγρασίας. Αν νιώθεις ιδιαίτερο τράβηγμα, η sheet mask δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου. Σου προτείνουμε να κοιμηθείς με αυτή θα ξυπνήσεις 100% πιο ανανεωμένη.

Ιαματικό νερό. Μπορεί να σου φαίνεται προϊόν πολυτελείας, αλλά η ανάσα δροσιάς που θα δώσεις στην επιδερμίδα σου όσο βρίσκεσαι στην παραλία.  Επίσης, πολύ σημαντική παρατήρηση είναι ότι το νερό στα νησιά είναι πολλές φορές «σκληρό» για την επιδερμίδα σου. Έχοντας μαζί  σου μια μεγάλη συσκευασία ιαματικού νερού μπορείς να πλένεις το πρόσωπο σου με αυτό.

Αν είσαι party girl και στις εξορμήσεις σου, κοιμάσαι αργά το βράδυ, τότε τα eye patches είναι επιτακτική ανάγκη και μπορείς να τα φοράς το πρωί όσο παίρνεις το πρωινό σου και μέχρι να πας στη θάλασσα. Αποσυμφορούν την περιοχή και σε κάποιες περιπτώσεις αποχρωματίζουν ελαφρώς του κύκλους.

Σε περίπτωση γάμου, είτε είσαι  καλεσμένη, είτε η νύφη, είτε η κουμπάρα τα blotting papers είναι τα SOS μαγικά χαρτάκια. Τα blotting papers απορροφούν το μεγαλύτερο ποσοστό της λιπαρότητας από το μακιγιάζ, αφήνοντας το πάλι φρέσκο λαμπερό. Είναι η ιδανική επιλογή για να καταπολεμήσεις την υγρασία και τη ζέστη των νησιών. Το μακιγιάζ δεν καταστρέφεται και έχουν το σωστό μέγεθος για να χωρέσουν στο clutch σου.

Για ό,τι αφορά το μακιγιάζ σου ήρθε η στιγμή να τιμήσεις τις παλέτες. Μπορεί σε καθημερινή βάση να υποτιμούμε την αξία τους, όμως στις διακοπές σε ένα προιόν έχεις πούδρα για contouring, highlighting και αντίστοιχα για τα μάτια όλες τις αποχρώσεις που ενδεχομένως να χρειαστείς.

Σώμα

Και στο σώμα δεν ξεχνάμε την αντηλιακή προστασία, όμως αν ανήκεις στην κατηγορία των πρακτικών στο packing, υπάρχουν τα αντηλιακά προϊόντα που μπορούν να φορεθούν σε πρόσωπο και σώμα.

Για την ενυδάτωση αν σε ικανοποιεί η υφή των ελαίων, θα σου προτείναμε ένα πολυχρηστικό προϊόν που μπορείς να το φορέσεις και στα μαλλιά. Τα έλαια σώματος κλειδώνουν την υγρασία και αναδεικνύουν το μαύρισμα σου,  οπότε είναι η τέλεια επιλογή.

Αν η κυτταρίτιδα σε αγχώνει κάθε φορά που βγαίνεις στην παραλία, έχε μαζί σου ένα απολεπιστικό προιόν και χρησιμοποίησε τοπικά στα σημεία. Η διέγερση της μικρο-κυκλοφορίας κάνει λιγότερο ορατό το πρόβλημα.

Ακόμα και αν έχεις κάνει laser σίγουρα υπάρχουν στο σώμα σου κάποια ίχνη τριχοφυΐας, οπότε έχε μαζί αποτριχωτικά προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το πρόβλημα στη στιγμή.

Για την αποσμητική περιποίηση προτίμηση ένα προϊόν με εξωτικές νότες που θα σε κάνει να αισθάνεσαι φρεσκάδα όλη μέρα.

Μην υποτιμάς το αφρόλουτρο. Η σωστή επιλογή shower gel θα κρατήσει την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη και ελαστική για το υπόλοιπο.

Αν αντιμετωπίζεις έντονο πρόβλημα ξηροδερμίας στις φτέρες, έχε πάντα μαζί σου μια μάσκα ποδιών με την οποία θα κοιμηθείς.

Μαλλιά

Ξεκινάμε από τα βασικά: Χτένα! Οι άνεμοι στα νησιά μπερδεύουν τα μαλλιά μας και είναι πολύ εύκολο να σπάσει η τρίχα. Έχε πάντα μαζί σου μια χτένα ακόμα στην παραλία για να διατηρήσεις τα μαλλιά σου λεία.

Επένδυσε στο σωστό προϊόν ενυδάτωσης.  Είτε επιλέξεις conditioner, είτε μάσκα προτίμησε μια extra ενυδατική σύνθεση που θα σου εξασφαλίσει τη θρέψη και την απαλότητα που επιθυμείς.

Απόφυγε τις συσκευές styling στις διακοπές. Η θερμότητα, συνδυαστικά με την ταλαιπωρία που υποβάλλονται στην παραλία οδηγούν σε μόνιμη βλάβη τις τρίχας. Παρόλα αυτά, αν αγαπάς τους κυματισμούς χρησιμοποίησε κώνο. Η συγκεκριμένη συσκευή δημιουργεί κυματισμούς χωρίς να καίει την τρίχα.

Αν έχεις extra χώρο στη βαλίτσα σου, πάρε μαζί σου ένα καθαριστικό mist για τα μαλλιά. Δεν αντικαθιστά τη χρήση σαμπουάν, ούτε είναι ξηρό σαμπουάν αλλά απορροφά τις μυρωδιές, όπως αυτή του τσιγάρου.

Για τον καθαρισμό επέλεξε μια σειρά για μετά τον ήλιο. Ενυδατώνει και καταπραΰνει το τριχωτό. Στην παραλία χρησιμοποίησε ένα αντηλιακό spray της επιλογής σου.

Τέλος μην ξεχάσεις  τα headpieces ή τα απλά τσιμπιδάκια σώνουν σε μια bad hair day και αναβαθμίζουν το style σου.

photo: pinterest

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR