counter

Ραδιοφωνικοί παραγωγοί παντού και πάντα!

Ραδιοφωνικοί παραγωγοί παντού και πάντα!
Ραδιοφωνικοί παραγωγοί παντού και πάντα!

Το τελευταίο διάστημα με την παρέα του Music 89.2 έχουμε ξεκινήσει τις εξορμήσεις. Στο Πόρτο Ραφτη, σε πάρκα, σε φεστιβάλ, όχι μόνο μουσικά αλλά και... μπουγελώματος, σε παραλίες, στη Μύκονο, μέχρι και στην πρεσβεία της Κορέας έφτασε η χάρη μας! 

Στο Πόρτο Ράφτη περάσαμε μία καταπληκτική εβδομάδα σχεδόν όλοι οι παραγωγοί με live εκπομπές εκεί που σκάει το κύμα. Η Λάουρα Νάργες, η Ευαγγελία Τσιορλίδα, η Άντζυ Καραγιάννη, ο Σπύρος Μαργαρίτης και εγώ, απολαύσαμε τον ήλιο, τη θάλασσα, μοναδικό φαγητό και την υπέροχη φιλοξενία του φίλου μας, πλέον, Jason Αυλωνίτη. 

Στην κοσμοπολίτικη Μύκονο η Μάγκυ Χαραλαμπίδου με την Άντζυ Καραγιάννη ξεσήκωσαν τον κόσμο σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο glamorous Party του καλοκαιριού με τις μουσικές τους επιλογές και βγήκαν και ζωντανά στον αέρα του Music, σε μία special summer Κυριακάτικη εκπομπή! 

BANNER

Στο πολυσυζητημένο φεστιβάλ μπουγελώματος, στο Γκάζι, ο Σπύρος Οικόπουλος live και αυτός, αλλά σε «αντίξοες» συνθήκες αφού παρέα με το Rise κορίτσι, Σοφία-Θεοδώρα Γιλτίζη, έκαναν εκπομπή, βρεγμένοι απ’ την κορφή ως τα νύχια!

Ο Σπύρος Μαργαρίτης από την άλλη, είναι ο άνθρωπος που πιθανόν να τον πετύχατε σε διάφορα σημεία της πόλης όπως και την Ευαγγελία Τσιορλίδα που διέσχισε την πόλη με ένα καταπληκτικό cabrio λεωφορείο με κάποιους από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες για συνεπιβάτες! 

Όσο για το τι συνέβη την πρεσβεία της Κορέας; Ο αξιότιμος Πρέσβης της Κορέας παρέθεσε γεύμα στο διευθυντή μας Διονύση Αντωνέλλο, στους συντελεστές και παραγωγούς του Music 89.2 διότι είναι ο πρώτος σταθμός της Αθήνας που έχει ενσωματώσει στο πρόγραμμά του εκπομπή αποκλειστικά με Kpop!

Αυτά προς το παρόν! Και τα καλύτερα έρχονται στον Music μαζί με όλα τα καινούρια non stop!

Instagram: christoskoutras

Facebook: Christos Koutras, Christos Koutras II

Twitter: @christoskoutras

Τον Χρήστο Κούτρα τον ακούτε καθημερινά, 13:00- 15:00 στον Music 89.2!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR