counter

Marytale: Πρώτο κείμενο... Πρώτο μας ραντεβού...

Marytale: Πρώτο κείμενο... Πρώτο μας ραντεβού...
Marytale: Πρώτο κείμενο... Πρώτο μας ραντεβού...

Να λοιπόν που έφτασε αυτή η ωραία συγκυρία εμείς που γνωριζόμαστε τόσα χρόνια και «καταλαβαινόμαστε» να επικοινωνούμε και από εδώ!

Πρώτο κείμενο σήμερα, σαν τη πρώτη μέρα στο σχολείο. Πόσα θέλω να σας γράψω...πόσα σκέφτομαι σήμερα… Απόγευμα της περασμένης Κυριακής... Συναντήθηκα με μια φίλη «ζωής», τη Σοφία μου μετά από τέσσερις μήνες και έχω πάρει μόνο χαρά. Λίγες φίλες έχω, αλλά πολύ καλές. Από αυτές που δεν θα χάσω με τίποτα!

Εδώ λοιπόν, αγαπημένοι μου, θα μιλάμε για ωραία πράγματα, φωτεινά κυρίως αισιόδοξα μα πάνω απ´ όλα αληθινά. Κάτι σαν τα λευκώματα που είχαμε μικροί. Ε δεν μπορεί κάποιοι από εσάς θα τα θυμάστε!

Αυτή η βδομάδα είναι πολύ απαιτητική με πολλές υποχρεώσεις. Το Your Face Sounds Familiar έχει μπει πια στη τελική ευθεία κι εγώ πετάω από τη χαρά μου. Μαζί μου στη χαρά όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που το ετοιμάζουν μήνες τώρα... Θα σας πω κάτι που νιώθω πολύ έντονα... Έχουμε όλοι τέτοια ανυπομονησία και όρεξη για δουλειά! Θέλουμε να μπούμε στο πλατώ μας και να γίνει χαμός! Ετοιμάζουμε καταπληκτικά πράγματα.

Γιατί διανύουμε μια περίοδο ζωής, όλοι μας, που μόνο χαρά θέλουμε και λίγες στιγμές ανεμελιάς .Και μπορούμε να τις έχουμε. Και για άλλη μια φορά θα σας το γράψω και εδώ-και είμαι σίγουρη πως θα με καταλάβετε -πόσο ευγνώμων νιώθω για όλα αυτά τα «ωραία» επαγγελματικά που μου συμβαίνουν. Έχω να σας πω τόσα πολλά! Ας σκεφτόμαστε θετικά γιατί όλα κάπου όμορφα θα καταλήξουν κι εγώ θα είμαι πάντα εδώ μαζί σας συνεπής στο ραντεβού μας για να τα λέμε όλα! Ή τα περισσότερα τέλος πάντων...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR