counter

Όσα είδα κι έμαθα... Το συμβόλαιο του Αντώνη Κανάκη, η πρόσκληση του Ατζούν, το J2US κι άλλα...

Όσα είδα κι έμαθα... Το συμβόλαιο του Αντώνη Κανάκη, η πρόσκληση του Ατζούν, το J2US κι άλλα...
Όσα είδα κι έμαθα... Το συμβόλαιο του Αντώνη Κανάκη, η πρόσκληση του Ατζούν, το J2US κι άλλα...

Ακόμα μια εβδομάδα ξεκίνησε με τον καιρό να μην είναι με το μέρος μας αφού σύμφωνα με την ΕΜΥ θα έχουμε βροχές και τις επόμενες μέρες.

Όχι τίποτα, σκέφτομαι ότι πέρσι έκανα μπάνιο στη θάλασσα μέχρι τέλη Οκτώβρη με την τότε θερμοκρασία να ξεπερνά τους 20 βαθμούς κάθε μέρα!

Στην Κωνσταντινούπολη δεν ξέρω τι καιρό είχε, ξέρω όμως ότι οι κριτές του The Voice πέρασαν υπέροχα ως καλεσμένοι του Ατζούν. Όπως αποκάλυψα χτες στο "Καλύτερα δε γίνεται", ο Τούρκος παραγωγός προσκάλεσε την Έλενα Παπαρίζου, τον Σάκη Ρουβά, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Πάνο Μουζουράκη και τον Γιώργο Λιανό, να διασκεδάσουν για ένα τριήμερο στην Κωνσταντινούπολη. Οι κριτές και ο παρουσιαστής του μουσικού talent show που έχουν ολοκληρώσει τα γυρίσματα των Blind Auditions, ξέκλεψαν χρόνο για να το ρίξουν έξω παρέα, απολαμβάνοντας τις ανέσεις που τους παρείχε ο Ατζούν, από την Παρασκευή μέχρι και χτες Κυριακή. Η Έλενα Παπαρίζου ήταν με τον σύζυγό της, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τη φίλη και make up artist του.

Ο Αντώνης Κανάκης στον ΑΝΤ1! Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ πήρε φωτιά τον τελευταίο μήνα. Κλισέ έκφραση αλλά έτσι είναι! Όλοι με αυτό ασχολούμασταν. Που θα πάνε οι "Αρβύλα"; Έκλεισαν στο Open; Η αλήθεια είναι ότι έγιναν πολλά ραντεβού, στο Open τους ήθελαν διακαώς αλλά τελικά το μεσημέρι της Δευτέρας ήρθε η επίσημη ανακοίνωση μέσα από την οποία μάθαμε πως ο Αντώνης Κανάκης υπέγραψε με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ για "Ράδιο Αρβύλα" και "Βινύλιο"! Welcome Back! Ανυπομονούμε να ξεκινήσετε!

Επίσης, περιμένω και τη "Φάρμα". Οι μοναδικοί που έχουν κάνει ως τώρα ραντεβού για το ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 είναι η Μαίρη Μηλιαρέση, ο Σταμάτης Γαρδέλης και η Μέγκι Ντρίο, χωρίς βέβαια να έχουν πέσει υπογραφές. Μου περιέγραφε προχτές ο Κώστας Γκρέκας που κέρδισε την περσινή "Φάρμα" τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παίκτες του συγκεκριμένου ριάλιτι. Πολύ μάγκες όσοι τα καταφέρνουν. Η "Φάρμα" όπως έχουμε δει δεν έχει μόνο αγωνίσματα. Εκεί κάνεις δουλειές όλη μέρα για να επιβιώσεις, να εξασφαλίσεις το φαγητό σου, δεν σταματάς τις εργασίες του σπιτιού, του κήπου και φυσικά έχεις να περιποιηθείς και τα ζώα. Με τα έως τώρα δεδομένα θα δούμε την πρεμιέρα μέσα στο Δεκέμβρη.

Πόσο μ' αρέσει το "Just the 2 of us"! Το συγκεκριμένο show το γούσταρα από παλιά που ήταν στο Mega, το παρακολουθούσα τις δυο σεζόν του στο Open, πανηγύριζα με τις εμφανίσεις του Γιώργου Τσαλίκη και της Αλεξάνδρας Κατσαίτη , της Ζωζώς Σαπουντζάκη, της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, της Josephine, του Λευτέρη Πανταζή, της Έφης Σαρρή, του Τρύφωνα Σαμαρά και με τις εκπλήξεις του Κοκλώνη.

Βίσση - Βανδή μαζί, ποιος το ξεχνάει;

Φέτος οι εκπλήξεις συνεχίζονται και αν δούμε και στο green room όταν αποχωρήσει η Κατερίνα Στικούδη το πρόσωπο που έχω ακούσει, έχει να γίνει σούπερ χαμός! Όσο για ντουέτο έκπληξη; Δεν έχει ακουστεί κάτι, αλλά θα ήθελα να δω τη Δέσποινα Βανδή να τραγουδάει μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη! Σατανικό;

Αγαπημένα μου ζευγάρια προς το παρόν αυτά που coaches έχουν τους φίλους μου Κέλλυ Κελεκίδου και Χάρη Βαρθακούρη, αλλά και το ξεχωριστό κορίτσι την Εβελίνα Νικόλιζα που πλέον είμαστε συνεργάτες στην εκπομπή της Ναταλίας. Τρεις άνθρωποι που ξεχωρίζω για τις φωνές, τις ψυχές και το χιούμορ τους.

Και οι υπόλοιποι βέβαια είναι ένας κι ένας, ξεχωριστές προσωπικότητες που βλέποντάς τες περνάς σίγουρα καλά.

Εκεί στην ΕΡΤ υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε πρόσωπα και νέες εκπομπές που έρχονται. Στην τούρτα της μαμάς θα δούμε σε επόμενα επεισόδια τη Ναταλία Δραγούμη και λίγο αργότερα τη Θάλεια Ματίκα και τον Τάσο Ιορδανίδη. Η Τζένη Θεωνά θα παρουσιάσει, όπως όλα δείχνουν, βραδινή εκπομπή με συνεντεύξεις επίσης στο κρατικό κανάλι, μέσα σε λιμουζίνα ή σε κινητή εξέδρα. Η Τζένη πρωτοδούλεψε ως παρουσιάστρια στο MTV το 2012, τότε που κι εγώ είχα εκπομπές στο Nickelodeon. Κοινά στούντιο, κοινά καμαρίνια και μια Τζένη να είναι πάντα διαβασμένη, ευχάριστη και άψογη επαγγελματίας. Μπράβο σε όποιον σκέφτηκε να της δώσει να παρουσιάσει εκπομπή παράλληλα με τον ρόλο της στα "Καλύτερά μας χρόνια".

Και για το τέλος δεν θα μιλήσω με ονόματα αλλά θα αναφερθώ σε γεγονότα. Ιθύνοντες καναλιού ρίχνουν το "φταίξιμο" σε αρχισυντάκτη εκπομπής και ψάχνουν απεγνωσμένα να τον/την αντικαταστήσουν άμεσα με τον επόμενο. Δεν δέχονται σε καμία περίπτωση ότι το πρόβλημα το έχει η παρουσίαση. 

Αυτά προς το παρόν. 

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα στο Christos Post και την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού.

Χρήστος 

Instagram & Twitter @christoskoutras

Facebook: Christos Koutras, Christos Koutras II

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR