counter

Όλα όσα πρέπει να κάνεις από τώρα και μέχρι τα Χριστούγεννα για να έχεις λαμπερές γιορτές…

Όλα όσα πρέπει να κάνεις από τώρα και μέχρι τα Χριστούγεννα για να έχεις λαμπερές γιορτές…
Όλα όσα πρέπει να κάνεις από τώρα και μέχρι τα Χριστούγεννα για να έχεις λαμπερές γιορτές…

Κορίτσια μου, τα Χριστούγεννα δεν αργούν. Ακολούθησε το beauty πρόγραμμα που ακολουθώ και εγώ 3 εβδομάδες, για να σε βρουν οι γιορτές πιο όμορφη από ποτέ!

3  εβδομάδες πριν

Το απόλυτο εορταστικό χρώμα στα νύχια είναι το κόκκινο. Παρόλα αυτά είναι μια απόχρωση που όταν ξεφλουδίσει έχουμε ένα αντιαισθητικότατο αποτέλεσμα. Για αυτό μην ξεχνάς ποτέ το βερνίκι βάσης Επιτρέπει την τέλεια εφαρμογή του και το διατηρεί.

Δεν ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που περιμένουν ότι ένα προϊόν θα «φτιάξει» το σώμα μου. Πιστεύω, όμως, στις συνέργιες. Πιο συγκεκριμένα έχεις 1 μήνα για προσέξεις τη διατροφή σου, το πρόγραμμα γυμναστικής που θα ακολουθήσεις αλλά και να επιλέξεις τα προϊόντα που θα ενισχύσουν την προσπάθεια σου και τον επιδερμικό ιστό. Κρέμα για την χαλάρωση των χεριών,.

Κερατίνη η μαγική! Αν έχεις σγουρά με τάση φριζαρίσματος μαλλιά, τότε ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να διατηρήσεις οποιοδήποτε χτένισμα.  Η φόρμουλα της ισιωτικής θεραπείας με την ονομασία κερατίνη  βασίζεται σε νανο-κερατίνη, μικρά μόρια κερατίνης, τα οποία κάθονται πάνω στα μαλλιά, σαν ένα πέπλο προστασίας από την υγρασία, και βελτιώνουν τη φυσική κατάσταση της τρίχας. Για να εισχωρήσουν στο εσωτερικό της, ο κομμωτής χρησιμοποιεί ισιωτικές πλάκες.  Τα μαλλιά σου γίνονται πιο λεία και μπορείς να τα διαχειριστείς με μεγαλύτερη ευκολία στα εκάστοτε χτενίσματα. Επίσης η διάρκεια της θεραπείας είναι 4 με 5 μήνες.

Detox time! Η ομορφιά ξεκινάει εκ τω έσω και σου προτείνω να δώσεις μια ευκαίρια στην αποτοξίνωση. Αγαπημένη μου beauty συνήθεια είναι τα detox waters ή αλλιώς νερά αποτοξίνωσης όπου βυθίζεις μέσα σε νερό φρούτα ή λαχανικά και πίνεις τις ευεργετικές ουσίες που απελευθερώνονται. Επιλογή μου, νερό, με λεμονί, αγγούρι και μέντα.

Nighty-night

Οι κρέμες και τα serum νύχτας χαρακτηρίζονται από ενεργές συνθέσεις με θρεπτικά συστατικά που αναζωογονούν την επιδερμίδα, διεγείρουν την ανανέωση των κυττάρων, συσφίγγουν τους πόρους και λειαίνουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Έχει παρατηρηθεί ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας η επιδερμίδα αφομοιώνει καλύτερα τα ενεργά συστατικά. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, ο οργανισμός παράγει περισσότερες πρωτεΐνες, τα «δομικά υλικά» των κυττάρων. Έτσι η Η ανάπλαση, η επιδιόρθωση της επιδερμίδας από το στρες της ημέρας κλπ., γίνεται αυτές τις ώρες πιο εντατική.

Αν πρέπει να διαλέξω μια από όοοοολες αυτές τις συμβουλές που σου δίνω, τότε αυτή είναι του λευκού χαμόγελου. Το ωραίο χαμόγελο θα «φωτίσει» το πρόσωπο σου, κάνοντας το υπερβολικό μακιγιάζ περιττό. Στη δύση του 2018 μια updated γυναίκα δεν νοείται να έχει κίτρινους λεκέδες στα δόντια της. Η λεύκανση πια δεν αποτελεί πολυτέλεια αφού στην αγορά μπορείς να βρεις οικονομικά  προϊόντα με λευκαντικές ιδιότητες τα οποία πραγματικά κάνουν τη διαφορά. Αν ξεκινήσεις από τώρα τότε τα Χριστούγεννα θα χαμογελάς με ιδιαίτερη άνεση.

 

2 εβδομάδες πριν

Επιχείρηση εκκαθάριση! Ήρθε η στιγμή να βάλεις τάξη στο νεσεσέρ σου. Σύμφωνα με έρευνες η πλειοψηφία των γυναικών έχει τη λάθος απόχρωση foundation και κραγιόν στο συρτάρι τους. Κάνε τη σωστή αγορά  δοκιμάζοντας το foundation στο πηγούνι σου και όχι στο χέρι σου.  Για ότι αφορά το κραγιόν αν έχεις ανοιχτή επιδερμίδα επίλεξε κοραλλί, μεσαία ροδί και σκούρα δαμασκηνί.

Ενυδάτωση στο full!

 Για να έχει η επιδερμίδα του σώματος σου την απαιτούμενη λάμψη πρέπει να ξεκινήσεις από τα βασικά, δηλαδή, την ενυδάτωση. Δεν χρειάζεται πολύς κόπος αλλά τρόπος. Ένα προϊόν με super ενισχυμένη δράση θα προετοιμάσει το δέρμα σε τέτοιο βαθμό, ώστε το καλσόν να είναι περιττό. Η λάμψη των ποδιών της Jennifer Lopez  είναι δεδομένη!

 

«Φως» στα μαλλιά σου

Κάνε μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου-προσοχή, όχι μεγάλη-. Παίξε με highlights στην περίμετρο της τριχοφυΐας και στις φράντζες. Η συγκεκριμένη τεχνική λέγεται μπαλαγιάζ «ξανοίγει» φυσικά τα μαλλιά και έχουμε το αποτέλεσμα που μας προσδίδει ο ήλιος το καλοκαίρι. Το πρόσωπο σου θα λάμψει.

3 ημέρες πριν

Glowing

Είμαστε στις 3 ημέρες πριν την παραμονή Χριστουγέννων και οφείλεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου. Προτίμησε μια θεραπεία λάμψης που θα τονώσει το πρόσωπο αλλά και την ψυχή σου, χαλαρώνοντας.

Καθάρισε τα πινέλα μακιγιάζ σου. Χρησιμοποίησε ζεστό νερό και ένα απαλό σαμπουάν μαλλιών.  Ξέβγαλε με άφθονο νερό. Σκούπισε τα ελαφρά και άσε τα να στεγνώσουν φυσικά. Τα πινέλα δεν στεγνώνουν εύκολα όποτε μην τα πλύνεις τελευταία στιγμή, αλλά τώρα!

2 ημέρες πριν

Το τέλειο μανικιούρ είναι δεδομένο τις εορταστικές ημέρες! Για να αγγίξεις την τελειότητα προτίμησε μια δραστική κρέμα χεριών με ενισχυμένη ενυδατική δράση. Έχεις ανάγκη από ένα αόρατο γάντι που θα κάνει τα χέρια σου να δείχνουν τέλεια.

 

 

Περιμένω απορίες, σχόλια αλλά και δικές σου προτάσεις στο mdeligian@daphne.gr ή στο Facebook account μου: Maria Deligiannaki ή στο Instagram profile μου: @mairilicious

Bb Stylewatchers

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR