Υλικά:
- 1 κιλό πατάτες
- 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 1 κ.σ ψιλοκομμένο δυόσμο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 3 κ.σ ελαιόλαδο
- 200 γρ. τυρί σόγιας
- ½ κ.γλ. μοσχοκάρυδο
- 1 κ.σ χυμό λεμονιού
- Αλάτι & πιπέρι
- Αλεύρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και βράζουμε τις πατάτες να μαλακώσουν. Στραγγίζουμε και τις πολτοποιούμε στο μύλο του πουρέ. Μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά μας εκτός από το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε το μείγμα για μισή ώρα στο ψυγείο για να σφίξει. Πλάθουμε τους κεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι , ώσπου να ροδίσουν και να γίνουν τραγανοί.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)