counter

Να ετοιμαστώ για το αεροδρόμιο;

Να ετοιμαστώ για το αεροδρόμιο;
Να ετοιμαστώ για το αεροδρόμιο;

Πληροφορίες, φήμες, δημοσιεύματα, δηλώσεις, κλήσεις και μηνύματα. Αμέτρητα μηνύματα, όχι μόνο σήμερα αλλά από τις 13 Φεβρουαρίου που ξεκίνησε να προβάλλεται το Survivor. Φίλοι και γνωστοί να μάθουν το κάτι παραπάνω που πιθανόν να ξέρω για τα αγωνίσματα, τα έπαθλα και τις αποχωρήσεις στο reality επιβίωσης.

Ελάχιστοι πιστεύουν ότι η τελευταία μου επικοινωνία με τη Λάουρα έγινε 6 μέρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι! «Δεν μπορεί να μη μιλάτε τόσο καιρό εσείς οι δύο, όλο και κάποιον τρόπο θα βρήκες» λέγανε. Δυστυχώς όμως ο τρόπος δεν βρέθηκε ποτέ! Ίσως να συνέβαινε αν η Λάουρα απειλούσε σε καθημερινή βάση ότι θα αποχωρήσει οικειοθελώς, κάτι που βέβαια στην περίπτωσή της συγκεκριμένης παίκτριας δεν συνέβη ΠΟΤΕ! Σήμερα δε… η κορύφωση! Αφού έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες ότι θα ζήσουμε τη μεγάλη ανατροπή και θα είναι η Λάουρα αυτή που θα αποχωρήσει! Κι ενώ όλοι διαβάζαμε σε όλα τα sites (που ποτέ δεν έπεσαν έξω) για την «σίγουρη αποχώρηση της Βαλαβάνη», όλοι βλέπαμε τα αμέτρητα exit polls του διαδικτύου που έδειχναν βέβαιη την αποχώρηση της δυναμικής αθλητικογράφου, ξαφνικά σαν βόμβα σκάει η πληροφορία ότι αποχωρεί η Λάουρα!

Επειδή το μυστήριο παρατείνει τη γοητεία, την αλήθεια θα τη μάθουμε το βράδυ στους δέκτες μας! Εγώ ωστόσο είμαι έτοιμος για το αεροδρόμιο! Μου έχει λείψει πολύ!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR