counter

Μόνο εμένα λυπεί το GNTM;

Μόνο εμένα λυπεί το GNTM;
Μόνο εμένα λυπεί το GNTM;

Καλησπέρα σας! Τι μου κάνετε πως μου είσαστε; Πως πάνε τα κέφια, πως κυλάει η ζωή σας και τα σχετικά..;

Ξέρω- ξέρω είχα καιρό απουσίας όμως θα σας μιλήσω ειλικρινά... αφού από την πρώτη μέρα εδώ υποσχέθηκα ειλικρίνεια και χιούμορ! Επειδή το χιούμορ μου τον τελευταίο καιρό το έχω χάσει, ας κρατήσουμε την ειλικρίνεια.

Δεν μπορούσα να βρω που λέτε κάτι να μου κινήσει το ενδιαφέρον και να μου προκαλέσει σχολιασμό.. ή μάλλον υπάρχει κάτι που σκεφτόμουν αυτές τις μέρες και έλεγα να το πω να μην το πω... μήπως το βαρύνω πολύ; Μήπως είμαι υπερβολική; Μήπως έχω γίνει πολύ αυστηρή; Μήπως να το δω με χιούμορ; Κι εκεί είπα... μα δεν μπορεί ούτε να σκάσει το χειλάκι μου.. κι εκεί ξαναείπα μήπως έχασα το χιούμορ μου που όσο να πεις υπήρχε με το κιλό...! Φυσικά αναφέρομαι σε τηλεοπτικό προϊόν... σε τι άλλο θα αναφερόμουν εδώ μέσα..; ή μήπως να το γυρίσω στα προσωπικά που είναι και της μοδός;

Και μετά τα διλήμματα της Κατερίνας Καινούργιου, μετά τη soulaglamorous στο Instagram, τώρα το καλό μεσημεράκι και ο Νίκος Μουτσινάς... σας λέω είναι η νέα τάση! Η μια παλιά τάση με ανανεωμένο τρόπο προσέγγισης. Ας επανέλθω λοιπόν στον χιούμορ που έχασα και στο τηλεοπτικό προϊόν που ενώ όλες οι φίλες μου το  βλέπουν φανατικά, τα νούμερα τηλεθέασης είναι αποθεωτικά εμένα με λυπεί βαθιά και δεν το βλέπω... GNTM! Όμως εγώ δε θα σταθώ στην παραγωγή και όλους αυτούς που την κατακεραυνώνουν! Τι δοκιμασίες είναι αυτές, τι βάζουν να κάνουν τα κορίτσια, τι κάνουν για τα νούμερα και όλα τα σχετικά.. No, no, no... διαφωνώ κάθετα με όποιον στρέφεται κατά της παραγωγής... και θα εξηγήσω αμέσως τι εννοώ.

Παλαιότερα, όταν άκμαζαν οι εκπομπές της Αννίτας Πανιά είχε κατηγορηθεί η ίδια για εκμετάλλευση ανθρώπων του περιθωρίου χαμηλού νοητικού επιπέδου είτε παρουσιάζοντας τα προσωπικά τους «δράματα»,είτε βάζοντας τους να εκτεθούν τραγουδώντας, παίζοντας θέατρο και ότι άλλο γινόταν τότε και ήταν talk of the town... ακόμα θυμάμαι δηλαδή να παίζει στα clubs  το «δως μου δως μου το φιλί σου θέλω θέλω να ‘μαι ο εραστής σου» και να χορεύουμε γελώντας..! Ωραία λοιπόν, σωστά γινόντουσαν οι κριτικές προς την εκπομπή και την παρουσιάστρια. Τώρα δεν καταλαβαίνω γιατί στρέφονται κατά του σόου και της παραγωγής όταν απευθύνεται σε ενήλικες ανθρώπους με «σώας τας φρένας» και μάλιστα έχοντας άπειρες συμμετοχές! Αυτό που με θλίβει λοιπόν είναι ότι υπάρχει τόση μεγάλη μερίδα νέας γενιάς κοριτσιών 18-25 που... (θα το πω απλά να συνεννοηθούμε) ψοφάνε για δημοσιότητα με όποιο κόστος. Καμία αγάπη για μόντελινγκ δε βλέπω  εγώ προσωπικά και καμία προσδοκία για καριέρα μοντέλου.

Γιατί μη γελιόμαστε... ποιά καριέρα μοντέλου αρχικά στην Ελλάδα; Και δεύτερον ποια κοπέλα που πληρεί τις προδιαγραφές δεν είναι σε κάποιο πρακτορείο και δεν φεύγει στο εξωτερικό να κάνει πραγματική καριέρα και να κυνηγήσει το όνειρο της; Το φαινόμενο αυτό, της νοοτροπίας των κοριτσιών που έλαβαν μέρος στο gntm συνεχώς πληθύνεται και εκτός από τηλεοπτικής πραγματικοτητας..Δημοσιότητα όποιας μορφής με όποιο κόστος, καριέρα στο ινσταγρκαμ, πρώτα τραπέζια, θέση σε πάνελ κλπ κλπ! Και  αυτό που  με λυπεί  ακόμα περισσότερο σε  όλο αυτό είναι που οι οικογένειες οχι μόνο στηρίζουν, αλλά βλέπουμε και πιο  πωρωμένες  μαμάδες από τις κόρες, που απαντάνε στα social υπέρ των παιδιών τους και που τα σπρώχνουν στο κυνήγι της «ευτυχίας». Αυτό που θέλω να πω λοιπόν είναι ότι κανένα τηλεοπτικό παιχνίδι δεν ευθύνεται για τη ζωή και τις επιλογές κανενός νοήμον ενήλικα. Όπως και στη ζωή υπάρχουν τα πάντα!Έχεις  την ελευθερία να επιλέξεις το δρόμο... έτσι και στην τηλεόραση μπορεί να υπάρχουν όλα αλλά η ποιότητα σου θα σε καθορίσει και θα σε καθοδηγήσει. Αυτά για σήμερα την επόμενη φορά θα έχει πιο πλάκα αλλά τώρα δεν βασταξα άλλο! Χαχααχαχα! Τα φιλιά μου, περιμένω σχόλια!! 

Instagram: @eirinigkaniatsou & @gan_by_e.gkaniatsou

Fb: Eirini gkaniatsou

Twitter: @eirinigkanian

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR