counter

Marytale: Το “Your Face Sounds Familiar” της καρδιάς μας ρίχνει αυλαία

Marytale: Το “Your Face Sounds Familiar” της καρδιάς μας ρίχνει αυλαία
Marytale: Το “Your Face Sounds Familiar” της καρδιάς μας ρίχνει αυλαία

Κι έτσι λοιπόν πέρασε ο καιρός και το Your Face Sounds Familiar ρίχνει αυλαία τη Κυριακή με τον μεγάλο μας τελικό. Με τα χιόνια ξεκινήσαμε και με τις «ζέστες» τελειώνουμε. Και νιώθω την ανάγκη να μιλήσω για το σόου που αγάπησα τόσο μα τόσο πολύ και μαζί φτάσαμε αισίως στο 2021.

Όταν προβλήθηκε το 2013 για πρώτη φορά κανείς μας δεν φαντάζονταν ότι θα έφτανε μέχρι σήμερα. Και τα καταφέραμε γιατί το αγαπήσατε πολύ. Και αυτό κάθε φορά μας έδινε δύναμη και έμπνευση να κάνουμε «ωραία τηλεόραση». Διαισθάνομαι ότι το YFSF με την All Star εκδοχή του μάλλον «ρίχνει αυλαία» και δεν σας κρύβω ότι έχω μια μικρή στενοχώρια στη ψυχή μου αλλά από την άλλη νιώθω τόσο τυχερή που έζησα τόσο ωραίες στιγμές!

Το σόου μας λοιπόν είναι παράδειγμα προς τηλεοπτική μίμηση και σε καιρούς δύσκολους άντεξε και έστειλε το μήνυμα ότι υπάρχει και αυτή η τηλεόραση που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και προσφέρει μόνο χαρά. Άλλωστε αυτό σημαίνει ψυχαγωγία. Ταλέντο περίσσιο και ατέλειωτες ώρες δουλειάς. Αυτά μεταξύ άλλων είναι το YFSF.

Η αλήθεια είναι ότι στον τελικό της Κυριακής την ώρα της αποφώνησης ήμουνα πολύ φορτισμένη αλλά νομίζω ότι είπα όσα ήθελα να πω....Γιατί είχα γύρω μου ανθρώπους που ένιωθαν την ίδια υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη με μένα. Και επειδή σήμερα ολοκληρώνεται και το Still Standing μου μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην απογευματινή ζώνη θέλω να σας πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για όλα αυτά που μοιραστήκαμε αυτά τα χρόνια...

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR