counter

Marytale: Η χιονισμένη εβδομάδα και η ιστορία ενός βραδινού μακιγιάζ

Marytale: Η χιονισμένη εβδομάδα και η ιστορία ενός βραδινού μακιγιάζ
Marytale: Η χιονισμένη εβδομάδα και η ιστορία ενός βραδινού μακιγιάζ

Πέρασε και αυτή η εβδομάδα τόσο γρήγορα και τα είχε όλα!! Η χιονισμένη Αθήνα όμως έχει τη τιμητική της... Για πολλούς λόγους, ευχάριστους και δυσάρεστους. Ελπίζω τώρα που διαβάζετε το κείμενο να έχουν αποκατασταθεί όλες οι βλάβες και όλα σιγά σιγά να γίνουν όπως πριν για όλους μας.

Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, ξεκίνησε να προβάλλεται και το τρέιλερ του YFSF με την ολοκαίνουρια κριτική επιτροπή μας. Τάκης Ζαχαράτος, Κατερίνα Παπουτσάκη, Κωστής Μαραβέγιας και Μιχάλης Ρέππας.

Οι φωτογραφίες φυσικά είναι από το γύρισμα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Φάληρο. Γελάσαμε με την καρδιά μας, χορέψαμε και καταλάβαμε όλοι ότι έτσι απλά κάθε Κυριακή στον AΝΤ1 θα γίνεται χαμός γιατί όλοι έχουμε τρομερή διάθεση!

Και επειδή είπαμε εδώ θα λέμε πολλά... σήμερα «τον λόγο» έχει η μακιγιέζ μου Έλσα Πρωτοψάλτη. Της ζήτησα να μας αναλύσει το μακιγιάζ που μου έκανε στο τρέιλερ,γιατί η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε πολύ. Εγώ κάθισα ήσυχη(ψέμματα λέω) και η Έλσα δημιούργησε. Για να δούμε...

  • Makeup ένα με ενάμιση τόνο πιο σκούρο - Αφού πρώτα βάζουμε primer για λάμψη πριν το makeup

  • Μάτια: χρησιμοποιήσαμε ζεστές αποχρώσεις του καφέ και στο κέντρο μπήκε φωτεινή σκιά pigment σαμπανι (Mac tan)

  • Κόκκινη σκιά για να δέσουμε και να ντεγκραντάρουμε τα δυο χρώματα ! Το μακιγιάζ στο κάτω βλέφαρο καφέ σκιά και το έσβησα με προς τα κάτω με την κόκκινη! Μέσα αδιάβροχο μολύβι σε μελιτζανί περλέ για να αναδείξουμε το πράσινο του ματιού! Smokey eyes ο τύπος του μακιγιάζ στα μάτια!

  • Τέλος nude προς τις ροζ αποχρώσεις κραγιόν και από πάνω ένα γκλος στο ίδιο χρώμα για πιο glossy look αφού δώσαμε ένταση στα μάτια!
  • Βάλαμε βλεφαρίδες όχι πολύ έντονες αλλά να δίνει ένταση προς τα έξω για πιο γατίσια μάτια
  • Τονίσαμε τα μήλα με highlighter μπεζ sugar και ρουζ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR