counter

Marytale: Αξίζουμε να νιώθουμε όμορφες… Ημέρα περιποίησης με καύσωνα

Marytale: Αξίζουμε να νιώθουμε όμορφες… Ημέρα περιποίησης με καύσωνα
Marytale: Αξίζουμε να νιώθουμε όμορφες… Ημέρα περιποίησης με καύσωνα

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και μαζί και οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Δύσκολη εβδομάδα αυτή που διανύουμε και υπερβολικά ζεστή. Προσωπικά αγχώθηκα λίγο παραπάνω με θέματα της καθημερινότητας που άλλες φορές καταφέρνω να διαχειριστώ, κάποιες άλλες όμως δυσκολεύομαι και ταλαιπωρούμαι. Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να «λύσω» και νιώθω ότι είμαι σε καλό δρόμο.

Έτσι λοιπόν ένα από τα πράγματα που κάνω για να ξεχαστώ είναι να ασχοληθώ με μένα πιο πολύ, να με φροντίσω.

Σήμερα το πρόγραμμα είχε περιποίηση και χαλάρωση. Και έτσι αποφάσισα να μιλήσουμε για περιποίηση προσώπου εν μέσω καύσωνα. Πάμε λοιπόν…

Ποιες είναι οι καταλληλότερες θεραπείες για πριν το καλοκαίρι; Τι κάνω εγώ για να διατηρώ στην καλύτερη κατάσταση την επιδερμίδα του προσώπου μου; Skin Coach και αν δεν ξέρεις τι είναι θα σου πω εγώ με απλά λόγια, όπως το έχω καταλάβει και όπως με έχουν εκπαιδεύσει πια τα κορίτσια μου Ειρήνη και Γεωργία!

Skin Coach είναι όταν βρίσκεις τις πραγματικές ανάγκες της επιδερμίδας σου, με τα σωστά διαγνωστικά μέσα και οι ειδικοί σχεδιάζουν τη δική σου εξατομικευμένη θεραπεία.

Όχι όμως έτσι απλά..!

Σημαντικός παράγοντας και καθοριστικός είναι και το lifestyle σου, τη δεδομένη στιγμή. Δηλαδή, σε τι ρυθμούς κινείσαι καθημερινά, σε τι επίπεδα στρες και κούρασης βρίσκεσαι, πως είναι η διατροφή σου, πόσο ενεργητικός είσαι και άλλα…

Για παράδειγμα, διαφορετική αγωγή ακολουθώ όταν είμαι σε έντονους ρυθμούς με γυρίσματα, πολύωρη έκθεση σε κάμερες και οθόνες και άλλη όταν οι ρυθμοί μου είναι πιο ήρεμοι και με πιο ισορροπημένη διατροφή και άσκηση.

Πάντα ξεκινάω με μία Δερμοανάλυση, μια ψηφιακή και τρισδιάστατη απεικόνιση της επιδερμίδας μου, ώστε να δούμε τις ανάγκες της. Σίγουρα θα κάνω κάποιο χημικό πίλινγκ και μην το φοβηθείς καθόλου γιατί υπάρχουν και τα καλοκαιρινής έκδοσης όπως λένε και τα κορίτσια μου. Οπωσδήποτε θα μου αναζωογονήσουν την επιδερμίδα με το nanopore (200 νυγμοί το λεπτό παρακαλώ πολύ με συστήματα ολίσθησης που δεν τραυματίζουν καθόλου την επιδερμίδα).

Και δεν συζητώ για τις πιο τέλειες μάσκες για ξεκούραστο δέρμα γύρω από τα μάτια.

Και όλα αυτά.. με συστατικά φυτικά, bio και sustainable γιατί.. αγαπάμε και το περιβάλλον και τη φύση πάνω από όλα!

Και αν σε ενδιαφέρεστε να ζήσετε την εμπειρία τα κορίτσια μου είναι εκεί έτοιμα να σας κάνουν να νιώσετε πιο όμορφες από ποτέ…Γιατί πως να το κάνουμε; Όταν νιώθουμε όμορφες το εκπέμπουμε…

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR