counter

Lipstick guide… Μάθε ποιο κραγιόν, πότε και γιατί…

Lipstick guide… Μάθε ποιο κραγιόν, πότε και γιατί…
Lipstick guide… Μάθε ποιο κραγιόν, πότε και γιατί…

Μαρία Δεληγιαννάκη

Σε έχω συνηθίσει με αρκετή πολυλογία  στα τελευταία posts μου. Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, που όλοι περιμέναμε για λίγα λόγια και καλά (όσο λιγότερα γίνεται στην περίπτωση μου). Όπως θα έχεις ήδη υποψιαστεί υπάρχει μια αδυναμία στην περιοχή των χειλιών. Αν με ρωτήσεις σε ποια beauty αγορά έδωσα τα περισσότερα χρήματα αυτή τη σεζόν, χωρίς δεύτερη σκέψη,  είναι:  τα κραγιόν.  Έχω κραγιόν σε όποια απόχρωση μπορείς να φανταστείς, ακόμα και μπλε. Δεν θέλω να διστάσεις αν κάποια στιγμή θελήσεις  να σου δανείσω κάποιο από τη συλλογή μου. Email me!  ;-) Για να μην μακρηγορώ όμως ξανάαααααα ως beauty editor κατέληξα στο εξής συμπέρασμα καμία από εμάς δεν χρειάζεται παραπάνω από 7 κραγιόν στο νεσεσέρ της.  Κάθε απόχρωση, κάθε υφή αντιστοιχεί  σε διαφορετική περίσταση και είμαι εδώ για να βάλω σε μια τάξη την κατάσταση.

Πρώτο ραντεβού: Προσδοκάς ένα φιλί αποχαιρετισμού; Αν ναι, μην τον τρομάξεις με έντονες matte αποχρώσεις ! Αυτό που χρειάζονται τα χείλη σου είναι  μια γερή  δόση λάμψης  για να του δημιουργηθεί η επιθυμία να σε φιλήσει.

Πρώτη φορά που γνωρίζεις τους γονείς του: Focus στον στόχο σου να σε συμπαθήσει η μαμά του. Αρά; Απόφυγε οτιδήποτε εξεζητημένο. Μια nude απόχρωση είναι το ιδανικό!  Διακριτικό, chic και δεν αφήνει καμία υποψία απειλής για το γιο της.

Σημαντικό meeting: Η προσοχή πρέπει να συγκεντρώνεται στα λεγόμενα σου και όχι στο μακιγιάζ σου. Παρόλα αυτά δεν θα σου πρότεινα κάτι εντελώς αδιάφορο, διότι πέρα από κορίτσι καριέρας είσαι και μια γυναίκα που ενημερώνεται για τις τάσεις.  Μια απόχρωση σαν αυτή του κόκκινου κρασιού συνδυάζεται εύκολα με το λευκό πουκάμισο ή το μπλε σακάκι σου.

Καλεσμένη σε γάμο: Όποια και αν είναι η επιλογή σε φόρεμα θα πρότεινα ένα «ήσυχο» make up χωρίς υπερβολές. Ρομαντικοί τόνοι που γλυκαίνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Μην ξεχνάς ότι είσαι απλά μια καλεσμένη και όχι η πρωταγωνίστρια.

Συνέντευξη για δουλεία:  Σε αυτήν την περίπτωση χρειάζεται λίγο χρώμα στα χείλη, χωρίς όμως υπερβολές. Μια απόχρωση όπως αυτή του βατόμουρου θα δείξει ότι παρακολουθείς τις τάσεις της μόδας και προσέχεις την εξωτερική σου εμφάνιση χωρίς να είσαι υπερφίαλη.

Έξοδος με τις φίλες σου:  Επιτέλους ήρθε η στιγμή να αφεθείς τελείως και να φορέσεις την πιο λαμπερή ή και σκούρα απόχρωση του νεσεσέρ σου. Δεν υπάρχουν κανόνες, παρά μόνο να αισθάνεσαι πιο όμορφη και sexy από ποτέ. Δική μου πρόταση το κλασσικό και φλογερό κόκκινο με λίγο glossy υφή.

Shopping time: Ένα lip balm είναι αρκετό. Τα νέας γενιάς χειλικά βάλσαμα σου προσφέρουν τα πάντα, λάμψη, χρώμα και θρέψη . Δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω  για να είσαι περιποιημένη, κάνοντας τα ψώνια σου.

Περιμένω απορίες, σχόλια αλλά και δικές σου προτάσεις στο mdeligian@daphne.gr ή στο Facebook account μου: Maria Deligiannaki ή στο Instagram profile μου: @mairilicious

Bb Stylewatchers

Ραντεβού την άλλη εβδομάδα

Xxx

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR