counter

Καλύτερα δε γίνεται... Season Finale - Μπροστά και πίσω από τις κάμερες!

Καλύτερα δε γίνεται... Season Finale -  Μπροστά και πίσω από τις κάμερες!
Καλύτερα δε γίνεται... Season Finale - Μπροστά και πίσω από τις κάμερες!

Όλα ξεκίνησαν με ένα τηλεφώνημα της Ναταλίας Γερμανού κάτι για το οποίο θα είμαι ευγνώμων και δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ!

Ήμουν πάντα τηλεθεατής και της Ναταλίας και τα τελευταία χρόνια της συγκεκριμένης εκπομπής και αυτή τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι ένα κομμάτι της υπέροχης ομάδας του "Καλύτερα δε γίνεται".

Μιας ομάδας δεμένης και αγαπημένης, που με σεβασμό δουλεύει για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Ναταλία είναι η καλύτερη παρουσιάστρια, ξεκάθαρα. Το λένε και το γράφουν όλοι, οπότε δεν πιστεύω να θεωρήσει κανείς ούτε πως υπερβάλω ούτε ότι το γράφω για να την καλοπιάσω. Άλλωστε δεν της αρέσουν αυτά. Θέλει την αλήθεια και αυτό είναι το πιο ωραίο. Γι΄ αυτό την ξεχωρίζουν οι τηλεθεατές, γιατί θα αναφέρει δημόσια αυτό που δεν της αρέσει, αυτό που την ενοχλεί και το καλό θα το πει μόνο όταν και αν το αισθάνεται και όχι για να κάνει δημόσιες σχέσεις. Μετά από 30 χρόνια στην πρώτη γραμμή, σίγουρα δεν το χρειάζεται.

Και όπως σχολίασε στην τελευταία της ανάρτηση ο αρχισυντάκτης μας Βασίλης Δρυμούσης "Σε ευχαριστούμε που είσαι τόσο καλή παρουσιάστρια και με τις "απαιτήσεις" σου ανεβάζεις το επίπεδο του @kalyteradeginetai ".

Αυτό τα λέει όλα. Γιατί το συγκεκριμένο σχόλιο έχει βαρύτητα όταν προέρχεται από τον Βασίλη που είναι δουλευταράς, ισορροπιστής, απόλυτα ικανός, ιδανικός αρχισυντάκτης και σπουδαίος άνθρωπος.

Η ομάδα του "Καλύτερα δε γίνεται" είναι από τις πιο άρτιες στην ελληνική τηλεόραση κατά γενική ομολογία γι΄ αυτό και η χρονιά κύλησε τόσο όμορφα απ’ όλες τις απόψεις. Και δε μιλάω για εμένα, μιλάω για τους ανθρώπους που μέρα νύχτα, επτά ημέρες την εβδομάδα δίνουν τον αγώνα τους για να είναι πράγματι τα Σαββατοκύριακα...καλύτερα.

Είναι ο παραγωγός μας Άγγελος Σακελλαρίου με τη δυνατή του ομάδα, ο σκηνοθέτης μας Κώστας Γρηγοράκης, οι άνθρωποι του καναλιού, της δημοσιογραφικής ομάδας, η Ελένη Καληώρα και η Μελίκα Μετόζη στο καμαρίνι, όσοι βλέπετε και όσοι δε βλέπετε στις οθόνες σας.

Σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους που μου δίνετε την ευκαιρία να κάνω τη δουλειά που αγαπώ με τις καλύτερες συνθήκες.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά!

Χρήστος

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR