counter

Καλώς σας βρήκα!

Καλώς σας βρήκα!
Καλώς σας βρήκα!

Από σήμερα και κάθε βδομάδα θα τα λέμε μέσα από το προσωπικό μου blog που εγκαινιάζουμε μαζί με το αγαπημένο site FTHIS.GR.
 
Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη πρόταση, με βρήκε αρχικά λίγο διστακτική... Η ιδέα του blogging δεν είχε περάσει μέχρι τώρα από το μυαλό μου. Ίσως γιατί μέχρι τώρα θεωρούσα ότι η δουλειά του δημοσιογράφου δεν είναι απαραίτητα τόσο προσωποκεντρική αλλά πιο πολύ έχει να κάνει με το να προβάλει και να φωτίζει ανθρώπινες ιστορίες και γεγονότα. Βέβαια μέσα από τη δίκη μας προσωπική και υποκειμενική οπτική. Όποιος είναι υπέρμαχος της άποψης ότι η δημοσιογραφία είναι αντικειμενική, θα με βρίσκει πάντα αντίθετη. Γι’ αυτό το λόγο μου άρεσαν ανέκαθεν οι συνεντεύξεις.
 
 
Αυτή τη φορά λοιπόν, δε θα παίρνω συνεντεύξεις αλλά θα μοιράζομαι μαζί σας τις δικές μου σκέψεις και εμπειρίες για διάφορα θέματα, που με αφορούν και με προβληματίζουν. Θέματα γυναικεία, κοινωνικά αλλά και πιο ανθρώπινα και καθημερινά. Ελπίζω αυτό το blog, να αποτελέσει μια πλατφόρμα μέσα από την οποία θα μπορούμε να επικοινωνούμε για όλα αυτά που μας απασχολούν και εύχομαι σύντομα να υπάρχει διαδραστικότητα μαζί σας. Γιατί θέλω να ακούω και τις δικές σας απόψεις και εμπειρίες.
 
Καλή μας αρχή λοιπόν!
 
(Από την φωτογράφιση του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί)
 
Εκτός από την καθιερωμένη μας «συνάντηση» εδώ, μπορείτε να με βρείτε:
 
Instagram: Anthi__Salagoudi
Facebook: Anthi Salagoudi
Twitter: @ASalagoudi

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR