counter

Καλώς σας βρήκα!

Καλώς σας βρήκα!
Καλώς σας βρήκα!

Εγκαινιάζω σήμερα μια νέα συνεργασία με ένα site που εκτιμώ πολύ και που επισκέπτομαι καθημερινά...

Εγκαινιάζω σήμερα ένα blog, το “Frank's rules”, μέσα από το οποίο θα τα λέμε, θα επικοινωνούμε και θα συζητάμε ο,τιδήποτε σκεφτόμαστε και μας απασχολεί.

Σκέψεις, ιδέες, πράγματα που μας συμβαίνουν και που βιώνουμε καθημερινά, χαμόγελα και πολλή θετική ενέργεια! Κάνω μια κανονική δουλειά και εγώ, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, η οποία για πολλούς μπορεί να φαντάζει λίγο παραπάνω εντυπωσιακή και φανταχτερή από άλλες, αλλά πιστέψτε με είναι ακόμη ένα επάγγελμα. Ένα επάγγελμα που μόλις κλείνουν τα φώτα, οι κάμερες και τα μικρόφωνα, έχει πολύ άγχος, έχει πολλή αβεβαιότητα και σκληρό ωράριο.

Για να είμαι ακριβής, το επάγγελμα του δημοσιογράφου δεν έχει ωράριο. Γιατί ακόμη και όταν τελειώσεις τη δουλειά σου, πάντα την κουβαλάς μαζί σου, γιατί σε ορίζει και σε καθορίζει. Και όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό, εκεί είναι και η γοητεία του επαγγέλματος. Και μπορεί πολλές φορές, στην έως τώρα πορεία μου, να έχω ευχηθεί να είχα μια πιο «φυσιολογική» και πιο «σίγουρη» δουλειά, (αν και κανένα επάγγελμα πλέον δεν έχει τη σιγουριά του) ωστόσο δεν θα την άλλαζα με τίποτα. Εργάζομαι στα media ως δημοσιογράφος πάνω από 15 χρόνια, στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο κατά κύριο λόγο, ενώ συνεργάστηκα και με μεγάλα περιοδικά και εφημερίδες. Η ενασχόλησή μου με τα μέσα λοιπόν –και όχι μόνο αυτή- με οδηγεί σήμερα εδώ...Είμαι και θα είμαι εδώ , για να μοιράζομαι μαζί σας πράγματα και σκέψεις, που κάνουμε όλοι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως επαγγέλματος, ανεξαρτήτως φύλου, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Και βέβαια για να έρθουμε πιο κοντά, να ξέρετε ότι θα με βρείτε εδώ:

Στο Instagram: fragakimaria

Στο Facebook: Maria Fragaki B

Στο Twitter: @FragakiMaria

Σας φιλώ,

Μαρία Φραγκάκη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR