counter

Καλλιστεία 2018: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από τη λαμπερή βραδιά!

Καλλιστεία 2018: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από τη λαμπερή βραδιά!
Καλλιστεία 2018: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από τη λαμπερή βραδιά!

"Τα Καλλιστεία επέστρεψαν στο σπίτι τους, στην τηλεόραση" όπως είπε η παρουσιάστριά τους, Νικολέττα Ράλλη, στην έναρξη της λαμπερής βραδιάς που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής  από το Makedonia TV.
 
Το twitter πήρε φωτιά από τα σχόλια των τηλεθεατών, με ευφυείς ατάκες που αφορούσαν… τα πάντα! Από την παρουσιάστρια, τα ρούχα, τις διαγωνιζόμενες, την επιτροπή, κτλ κτλ.
 
Το γεγονός ότι βρισκόμουν εκεί και δεν το παρακολούθησα από την τηλεόραση, με εμπόδισε να καταλάβω όλα αυτά που διάβασα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αλλά κάποια γεγονότα από αυτά που είδα και έζησα από κοντά, θα τα μοιραστώ μαζί σας. 
 
1) Η Νικολέττα Ράλλη, λίγο πριν ξεκινήσει η μετάδοση έψαχνε επάνω από το stage να βρει, ανάμεσα στον κόσμο, τη μητέρα της που βρίσκεται πάντα δίπλα της και τη στηρίζει σε κάθε της βήμα. Εντυπωσιακή, με μπλε ολόσωμη φόρμα η μαμά Ράλλη, φωτογράφιζε την κόρη της και τραβούσε βίντεο.
 
2) Η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη ανέβασε τη θερμοκρασία στο Gazi Live με την εμφάνισή της. Στο πλάι της ο σύζυγός της, πλέον, Βαγγέλης Σερίφης, που βγήκε από τα παρασκήνια μόλις ολοκληρώθηκε η εμφάνιση της Κατερίνας.
 
3) Σε κάθε εμφάνιση της Ιωάννας Μπέλλα, γινόταν κυριολεκτικά «χαμός»  και η διαφορά στα χειροκροτήματα σε σχέση με τις υπόλοιπες υποψήφιες, ήταν εμφανής.
 
4) Τα έντονα τατουάζ της Ιωάννα Μπέλλα, καλύφθηκαν  από ειδικό make up, αν και φαινόταν από κοντά, εξαιτίας του έντονου φωτισμού. Η ίδια δήλωσε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ότι ήταν λάθος και θέλει να τα αφαιρέσει εντελώς.
 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΡΑΣ BLOG
 
5) Το μακιγιάζ της Νικολέττας Ράλλη επιμελήθηκε η Έλσα Πρωτοψάλτη, τα μαλλιά της ο Σπύρος Σαμοίλης και το styling η Βίβιαν Ρουβέλα που είναι και κολλητή φίλη της.
 
6) Στα backstage η δημοσιογράφος του Πρωινού ΑΝΤ1, Άννα Ζηρδέλη έκλεψε τις εντυπώσεις με μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση με μακιγιάζ και μαλλιά του Δημήτρη Σταματίου.
 
7) Στα πηγαδάκια ασχολούνταν όλοι με τις ικανόητες της Νικολέττας Ράλλη στην παρουσίαση, η οποία ακόμα και στα ευτράπελα και τις ανατροπές της τελευταίας στιγμής, με ψυχραιμία και περισσή άνεση έσωζε καταστάσεις.
 
Instagram: christoskoutras
 
Facebook: Christos Koutras, Christos Koutras II
 
Twitter: @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR