counter

Καλεσμένη σε γάμο; Κάντο σωστά!

Καλεσμένη σε γάμο; Κάντο σωστά!
Καλεσμένη σε γάμο; Κάντο σωστά!

Η περίοδος των γάμων έχει ήδη ξεκινήσει και αν είσαι εκεί στην δεκαετία 30 με 40 σίγουρα δεν προλαβαίνεις τα προσκλητήρια. Όντας ανύπαντρη έχω έρθει άπειρες φορές στη θέση της επίσημης ή απλής καλεσμένης και σίγουρα όχι της νύφης. Παρόλα αυτά αναγνωρίζω ότι για όλες τις νύφες πρόκειται για μια πολλή σημαντική ημέρα στις οποίες είναι οι κύριες πρωταγωνίστριες. Άρα ξεκινάμε την επιλογή του outfit με αυτή την παραδοχή ότι έχουμε την τιμή να παρευρεθούμε  στην ημέρα ενός άλλου κοριτσιού. Έτσι λοιπόν, όσο και να επιθυμούμε να εντυπωσιάσουμε τα πλήθη πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Στόχος είναι είσαι κομψή και εντυπωσιακή χωρίς να υπερβείς τα όρια. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με ένα απλό οδηγό dos και don’ts για να σου κάνω τη ζωή πιο εύκολη.

Do

Επιλέγουμε ένα χρώμα που κολακεύει την επιδερμίδα και το χρώμα των μαλλιών μας, χωρίς όμως να είναι flashy. Προτίμησε τις πιο θαμπές αποχρώσεις του φούξια και του κοραλλί και όχι τα φλούο που υπερ-φορέθηκαν.

Don’t

Ξεχνάς τις λευκές αποχρώσεις ή ό,τι παραπέμπει στο λευκό χρώμα, ζαχαρι, μπεζ, off white και τα λοιπά.  Ειδικά τα μακριά φορέματα θυμίζουν με ευκολία νυφικό. 

Do

Φοράς με ευκολία μαύρο. Είναι μύθος ότι το μαύρο είναι πένθιμο χρώμα, καθώς πρόκειται για μια κλασσική απόχρωση που κολακεύει τους περισσότερους σωματότυπους.  Με τα σωστό αξεσουάρ και μερικές πινελιές λευκού δημιουργείται ένα τύπου chanelεμπνευσμένο σύνολο.

Don’t

Απόφυγε τα προκλητικά κοψίματα, ειδικά αν συνοδεύεσαι και φυσικά αν δεν συνοδεύεσαι είναι επικίνδυνο να χαρακτηριστεί μια τέτοια επιλογή.  Άρα στο βαθύ ντεκολτέ λες όχι, εκτός εάν το στήθος σου είναι πολύ μικρό ώστε να μην δημιουργούνται καμπύλες. 

Do

Προτίμησε τις παστέλ αποχρώσεις.  Οριοθετούν ένα ρομαντικό look και είναι δύσκολο να συνθέσουν ένα λαϊκό σύνολο. 

Don’t

Τέρμα με το περίτεχνα χτενίσματα! Υπερβολικοί όγκοι σε συνδυασμό με κοτσιδάκια, τεράστιους κότσους και χρυσόσκονη στα μαλλιά σου. Μόλις μου δημιούργησαν μια μικρή ανακατωσούρα! Αν είσαι από τα κορίτσια που θέλουν να ξεχωρίζουν τα χτενίσματα τους προτίμησε ένα headband.

Do 

Επένδυσε σε κεντημένες λεπτομέρειες κάνουν το ρούχο να δείχνει πιο ακριβό και κομψό. 

Don’t

Δεν συμπαθώ το κόκκινο στους γάμους διότι φωνάζει «Κοιτάξτε με». Παρόλα αλλά αυτά ένα βαθύ κόκκινο φόρεμα με ασύμμετρες γραμμές, μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση για ένα μελαχρινό κορίτσι. 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR