counter

Ξέρω πως θα πλέξεις τα μαλλιά σου αυτό το καλοκαίρι!

Ξέρω πως θα πλέξεις τα μαλλιά σου αυτό το καλοκαίρι!
Ξέρω πως θα πλέξεις τα μαλλιά σου αυτό το καλοκαίρι!

Έ-μπλεξες μαζί μου και Έ-πλεξες  τις πιο ωραίες και updated πλεξίδες πάαααα λι  μαζί μου, Ξέχνα τα ψαροκόκκαλα, τις γαλλικές και anyways όλα όσα ήξερες ή είχες πλέξει μέχρι τώρα! Οι πλεξίδες είναι το  κόλλημα μου, η εμμονή μου  ή αν θες αλλιώτικα το χτένισμα με το οποίο θέλω να βγάλω το καλοκαίρι μου. Είμαι άνθρωπος, όμως,  που βαριέται εύκολα . Δηλαδή πάντα θέλω να εξελίσσονται οι καταστάσεις και να διαφοροποιούνται από το παρελθόν. Έτσι και τα χτενίσματα θέλω να γίνονται πιο δημιουργικά. Δεν χρειάζονται υπερβολές ακόμα και οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.  Για να μην μακρηγορώ όμως ας ξεκινήσουμε:

Ο οίκος Αlexander Μcqueen «μπερδεύει» λίγο την κατάσταση και δημιουργεί το χτένισμα της φωτογραφίας . Αναγεννησιακό αλλά  και πολύ ρομαντικό το προτείνω ανεπιφύλακτα σε νύφες του καλοκαιριού.

Η Alberta Ferretti παρουσίασε το αγαπημένο μου χτένισμα για αυτή τη σεζόν. Δεν είναι ακριβώς πλεξίδες, όμως μιλάμε για πολύ πλέξιμο από τούφα σε τούφα. Αφού οι χρυσές λεπτομέρειες είναι από κλωστές.  Απλά υπέροχο!

The hippie braids από τον οίκο Luis Vuitton, είναι πιο διακριτική και εύκολη πρόταση. Δεν είναι ευδιάκριτες και ταιριάζουν σε όλα τα μήκη μαλλιών. Συνδύαζε τες με ένα ψηλόμεσο jean και ένα crop top για cool εμφανίσεις.

Ο οίκος Giles «χαλάει» τις σφιχτές boxer braids και τους προσδίδει ένα πιο ανάλαφρο χαρακτήρα. Μου αρέσει πολύ το τελείωμα που δεν ακολουθεί την πεπατημένη. Τι λες;

Θυμήσου τα τσιμπιδάκια των 90s. Η απλή πλεξίδα σου αποκτά πιο μοδάτο χαρακτήρα αν στολίσεις τη φράντζα σου  όπως μας πρότεινε ο οίκος Gucci.

Η crown braid που στόλιζε μέχρι τώρα περιμετρικά το κεφάλι σου και  θύμιζε-εδώ που τα λέμε- μικρή ολλανδέζα, εξελίχθηκε!  Πιο σικάτη από ποτέ «αγκαλιάζει» το μέτωπο σου και η ομάδα της  Ηerve Leger by Max Azria διέπρεψε.

Στολίζου λίγο όπως προτείνει ο οίκος Moncler. Ένα headband πάντα δίνει ενδιαφέρον σε μια απλή πλεξίδα. Αν εξασφαλίσεις και το συγκεκριμένο, σε μισώ!

Ρομαντική διάθεση και απλότητα προτείνει το team από τη Philosophy. Δεν πρόκειται για μια έκρηξη δημιουργικότητας αλλά  οι κυματισμοί δημιουργούν ένα καλαίσθητο easy going χτένισμα.

Περιμένω απορίες, σχόλια αλλά και δικές σου προτάσεις στο mdeligian@daphne.gr ή στο Facebook account μου: Maria Deligiannaki ή στο Instagram profile μου: @mairilicious

Bb Stylewatchers

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Xxx

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR