counter

Ημέρα θετικής ενέργειας: Όλα όσα είδα κι έμαθα!

Ημέρα θετικής ενέργειας: Όλα όσα είδα κι έμαθα!
Ημέρα θετικής ενέργειας: Όλα όσα είδα κι έμαθα!

Ημέρα Θετικής Ενέργειας: Όλα όσα είδα κι έμαθα!

Γι' άλλη μια χρονιά βρέθηκα στο ΟΑΚΑ, στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας. Πολύ μουσική, πολλοί... μουσικοί, αγαπημένοι καλλιτέχνες, αμέτρητος κόσμος και διάθεση ανεβασμένη στα ύψη!
Πρόλαβα και είδα την εξαιρετική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα που με τα τραγούδια της και τις εκρηκτικές χορεύτριές της ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους, τον Claydee Lupa ο οποίος πριν κάνει αυτή την τεράστια επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό, ήταν ένας από τους καλύτερους ηχολήπτες του MTV Greece, την Έλενα Παπαρίζου που με την "Fiesta" έδωσε άλλον αέρα στη βραδιά και μου θύμισε τις στιγμές δόξας της Ελλάδας το 2005 στη Eurovision, τους Playmen και τις αγαπημένες Μέλισσες των οποίων τα τραγούδια μπορώ να τα ακούω όλη μέρα και ειδικά τους "Συμμαθητές" που είναι και το τραγούδι τίτλων στο δημοφιλές σήριαλ του ΑΝΤ1! Μέσα στο πλήθος συνάντησα και τον σεναριογράφο της σειράς, Γιώργο Φειδά, ο οποίος μου είπε ότι η πρεμιέρα θα γίνει τις πρώτες δύο εβδομάδες του Οκτώβρη, αλλά και τον George Arva που θα συμμετέχει στη νέα δραματική σειρά του πατέρα του, Δημήτρη Αρβανίτη!
Μια οργάνωση εξαιρετική με τους ανθρώπους της παραγωγής να είναι ακούραστοι και μες στο χαμόγελο παρά τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς!
Και του χρόνου!
 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR