counter

"Η Μενεγάκη είναι τόσο ωραία από κοντά;"

"Η Μενεγάκη είναι τόσο ωραία από κοντά;"
"Η Μενεγάκη είναι τόσο ωραία από κοντά;"

Το ερώτημα του καλοκαιριού αυτού... Και του προηγούμενου! Γνωστοί, παλιοί συμμαθητές, φίλοι και συγγενείς τα τελευταία δύο χρόνια, εξαιτίας κάποιων εμφανίσεών μου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μου κάνουν την ίδια ακριβώς ερώτηση όταν με βλέπουν στην περίοδο της καλοκαιρινής μου άδειας, που πάντα κάνω ένα πέρασμα από τη Δράμα και την Καβάλα!

Οι ερωτήσεις συνεχίζονται και γίνονται πιο συγκεκριμένες και αφορούν το αν την έχω δει δίχως μακιγιάζ, το ύψος, το σώμα και τα μάτια της παρουσιάστριας κι εκεί καταλαβαίνεις για πολλοστή φορά τη ξεχωριστή δημοφιλία της Ελένης και τα όσα έχει κατακτήσει τόσα χρόνια που βρίσκεται στις τηλεοπτικές επάλξεις. 


Το Christos Post

Δεν έχουν σημασία τα νούμερα τηλεθέασης, δεν απασχολούν τον κόσμο οι αυξομειώσεις των αριθμών, ίσως κάποιοι λόγω εργασιακού ωραρίου δεν είναι καν σε θέση να παρακολουθούν την εκπομπή της! Το θέμα που απασχολεί είναι η ίδια η Μενεγάκη που τόσα χρόνια, με τον τρόπο και την αυθεντικότητά της έχει καταφέρει να γίνει η... "εθνική μας Ελένη" που ως "προϊόν", ναι! Παίζει σίγουρα "μπάλα" μόνη της στην Α' εθνική! 

Γι' αυτό κι όπως ακούγεται η εκπομπή από τον ερχόμενο Οκτώβρη θα είναι πιο Ελένη, κομμένη και ραμμένη πάνω της, με απόλυτη πρωταγωνίστρια την ίδια.

Για να δούμε τι θα δούμε...

Ο Χρήστος Κούτρας με την Ελένη Μενεγάκη

Facebook: Christos Koutras, Christos Koutras II
 
Twitter: @christoskoutras
 
Instagram: christoskoutras 
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR