counter

Η φάρσα του Κουρκούλη στην Κελεκίδου πριν το Survivor, οι Σέρρες και η πιο συγκλονιστική συνέντευξη που είδα τελευταία και δεν ήταν της Ρούλας

Η φάρσα του Κουρκούλη στην Κελεκίδου πριν το Survivor, οι Σέρρες και η πιο συγκλονιστική συνέντευξη που είδα τελευταία και δεν ήταν της Ρούλας
Η φάρσα του Κουρκούλη στην Κελεκίδου πριν το Survivor, οι Σέρρες και η πιο συγκλονιστική συνέντευξη που είδα τελευταία και δεν ήταν της Ρούλας

Ήρθε η Μεγάλη Εβδομάδα και είναι αυτή η περίοδος του χρόνου που συνήθως χαμηλώνουν οι τόνοι και οι ρυθμοί, σκεφτόμαστε πιο ουσιαστικά πράγματα και καταστάσεις και προσπαθούμε να περάσουμε χρόνο με τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Ήδη από την Παρασκευή, πολλοί είναι αυτοί που έφυγαν για τις πατρίδες τους ή για τα νησιά για να περάσουν τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα. Ως τώρα βλέπω ότι "κερδίζουν" η Κέρκυρα και η Μύκονος. Για να δούμε ποιοι προορισμοί θα "βουλιάξουν" από επισκέπτες τις επόμενες ημέρες.

Ταξίδι έκανε και ο Νίκος Κουρκούλης για να τραγουδήσει στο πάρτυ ένωσης του Survivor που παρακολουθήσατε το Σάββατο. Την περασμένη Κυριακή αμέσως μετά το "Καλύτερα δε γίνεται" πήγα στα νότια προάστια, στο σπίτι της οικογένειας Κουρκούλη για τα γενέθλια της Κέλλυς.

Έμαθα την πληροφορία λίγο μετά το τέλος της εκπομπής και δυστυχώς δεν πρόλαβα να μοιραστώ με τους τηλεθεατές αυτό το μυστικό που δεν γνώριζε ούτε καν η Κέλλυ Κελεκίδου! Ο Νίκος, ναι μεν της είχε πει λίγα 24ωρα πριν ότι θα φύγει στον Άγιο Δομίνικο αφού δέχτηκε την πρόταση της παραγωγής να μπει στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, αλλά ως νέος παίκτης και όχι ως καλλιτέχνης για το πάρτυ!

Ο Νεόφυτος Ηλίας κέρδισε τη Φάρμα του ΑΝΤ1!

Ο περσινός νικητής του παιχνιδιού είναι ο φίλος μου Κώστας Γκρέκας, τον νέο νικητή δεν τον ήξερα, αλλά τον γνώρισα την Κυριακή που διασκέδαζε κι αυτός στο live του Ηλία Βρεττού που κάνει χαμό κάθε εβδομάδα και στο μαγαζί δεν πέφτει ούτε καρφίτσα μέχρι τις πρωινές ώρες.

Ο Νεόφυτος αναδείχθηκε «Αγρότης της χρονιάς» και φυσικά κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ! Σε καλή μεριά!

Όλα τα λεφτά οι "Σέρρες" του Γιώργου Καπουτζίδη στον ANT1 plus. Όπως πάντα η γραφή του έχει στόχο να κάνει τον κόσμο μας, όσο το δυνατόν, καλύτερο, πιο δίκαιο, γεμάτο αγάπη. Ωραία ιστορία που έχει πολλά αυτοβιογραφικά του στοιχεία όπως δήλωσε ο ίδιος στην παρουσίαση της σειράς. Μοναδική η ερμηνεία του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση, ενώ ο Γιώργος Γάλλος, η Λένα Δροσάκη, η Μαριλού Κατσαφάδου, η Γιούλη Τσαγκαράκη και η Λένα Ουζουνίδου είναι στα καλύτερά τους! Σκηνοθέτης της σειράς ο Σταμάτης Πατρώνης. Την πρωτότυπη μουσική έγραψε ο Φοίβος Δεληβοριάς!

Είδα το Chart Show με αφιέρωμα στα pop τραγούδια των τελευταίων 20 ετών και δύο είναι τα σημεία που ξεχώρισα περισσότερο. Πρώτον την παρουσία του Γιώργου Δημητριάδη, ενός καλλιτέχνη που μας έχει χαρίσει επιτυχιάρες που άντεξαν στο χρόνο. Είχα να τον δω πάρα πολλά χρόνια γιατί αποφεύγει τις δηλώσεις και τα κοσμικά καλέσματα. Έκανε μόνο μία τηλεοπτική εμφάνιση και καλή.

Το Twitter πήρε φωτιά με την παρουσία των Vegas! Πόσες αναμνήσεις μου ξύπνησαν αυτά τα τρία παιδιά που είναι από τους πρώτους καλλιτέχνες που γνώρισα το 2010 που ήρθα στην Αθήνα.

Ήταν η "χρυσή" εποχή του MTV και του Nickelodeon. Σε όλα τα events ήταν μαζί μας και το κοινό παραληρούσε. Τρία πολύ καλά παιδιά με ταλέντο και θα φωνάξω όπως όλο το Twitter και θα ζητήσω... "Επανένωση τώρα".

Τέλος, δε γίνεται να μην αναφερθώ σε μια από τις πιο συγκινητικές συνεντεύξεις που έχω παρακολουθήσει, αυτή της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου, Ελένης στην Ειρήνη Αρβανίτη για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Εξαιρετική προσέγγιση από μια πολύ έμπειρη δημοσιογράφο και συγκλονιστικά όσα λέει μια μάνα που έχασε το παιδί της και πονάει πραγματικά...

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR