counter

Η Ελένη Φουρέιρα και η πρώτη της εμφάνιση στο MTV!

Η Ελένη Φουρέιρα και η πρώτη της εμφάνιση στο MTV!
Η Ελένη Φουρέιρα και η πρώτη της εμφάνιση στο MTV!

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την εντυπωσιακή της παρουσία στον ημιτελικό της Eurovision και λίγες μόνο ώρες πριν τον τελικό, θυμήθηκα την πρώτη μου συνάντηση με το φαβορί του φετινού διαγωνισμού!

Ήταν Ιανουάριος του 2011 και το πρώτο της τραγούδι μετά τη τέλος των Mystique ήταν το «Μια νύχτα μόνο», ντουέτο με το Θηρίο που σάρωνε σε ραδιόφωνα και clubs. Τραγούδι ανεβαστικό και μια Φουρέιρα να ξεχωρίζει, ως μονάδα αυτή τη φορά, για τη φωνή και την σκηνική της παρουσία.

Το banner του Christos Post

Την εποχή εκείνη παρουσίαζα στο nickelodeon ένα δελτίο-magazino για παιδιά και νέους και «ζάλιζα» όλο τον κόσμο στο «αδερφάκι» MTV Greece, λέγοντάς του μέρα-νύχτα ότι πρέπει οπωσδήποτε να φέρουν καλεσμένη την Ελένη Φουρέιρα! Όχι στη δική μου εκπομπή, που θεματολογικά δυστυχώς δεν ήταν πολύ εύκολο, αλλά σε οποιαδήποτε εκπομπή κάποιου συναδέλφου!

Μετά από λίγο καιρό και δίχως να μου έχουν πει τίποτα,  πέφτει το σήμα τέλους της εκπομπής και πριν καλά-καλά σηκωθώ από την καρέκλα μου, ανοίγει η πόρτα του studio και εμφανίζεται η Ελένη, με φουντωτό σγουρό μαλλί και αέρα star!

Τα συναισθήματά μου εκείνη τη στιγμή; Ειλικρινά δεν τα θυμάμαι! Λογικά θα ήμουν και τότε το ίδιο «τρελαμένος» όσο είμαστε αυτή την περίοδο όλοι σε Ελλάδα και Κύπρο μαζί της! Ίσως να ήμουν περισσότερο ενθουσιασμένος και από τη Nikkie Tutorials με τους 10.000.000 instagram followers,  που την αποθεώνει συνεχώς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, γιατί τη θέλει νικήτρια! Όπως κι εμείς!

Καλή επιτυχία Κύπρο!

Καλή τύχη Ελένη!

O Χρήστος Κούτρας με την Ελένη Φουρέιρα

Instagram: christoskoutras

Facebook: Christos Koutras, Christos Koutras II

Twitter: @christoskoutras

Τον Χρήστο Κούτρα τον ακούτε καθημερινά, 13:00- 15:00 στον Music 89.2!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR