counter

Good vibes only ή Άι @@@@@ κι εσυ κι ο γρύλος σου;

Good vibes only ή Άι @@@@@ κι εσυ κι ο γρύλος σου;
Good vibes only ή Άι @@@@@ κι εσυ κι ο γρύλος σου;

Χαίρεται, χαίρεται!!! Τι κάνετε; Πως είσαστε; Σε τι ψυχολογική κατατάσταση σας πετυχαίνω; Φαντάζομαι δε θα σας αρέσει και πολύ που μπαίνετε πάλι σε ρυθμούς σκληρής καθημερινότητας, που η γλυκιά κινησούλα στους δρόμους επανήλθε, που θα ξανακάτσετε τα Χριστούγεννα κλπ κλπ...ας μην το χοντρύνω άλλο και στην περίπτωση που είχατε καλή ψυχολογία, μόλις σας τη χάλασα! 

Λοιπόν, σήμερα δε θα ασχοληθώ με τηλεοπτική πραγματικότητα καθώς ακόμα εκπομπές δεν άρχισαν, για τα αδιάφορα τρέιλερ το αναλύσαμε την προηγούμενη εβδομάδα... σήμερα το μάθημα θα είναι γενικού περιεχομένου, μάθημα life style... Ααααα μην το ξεχάσω γιατί είχαμε γεγονός συνταρακτικό αυτή την εβδομάδα!! ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΙΔΟΥ! Ε νιώθω σα να γέννησα εγώ κι εσύ το ίδιο νιώθεις φαντάζομαι, αν την παρακολουθείς στα social γιατί ζήσαμε καρέ καρέ όλη την εγκυμοσύνη από τη σύλληψη σχεδόν έως τα γεννητούρια! Ελένη, να σου ζήσει η κόρη και να την κάνεις καλό άνθρωπο σαν εσένα (και το εννοώ)! Παρόλα αυτά ένα YouTube από τον τοκετό το περιμένουμε... 

Πάμε τώρα στο σημερινό μας θέμα... Θα σας παραθέσω ευθύς αμέσως μια ανάρτηση που με έκανε να γελάσω και μετά να με βάλει σε σκέψεις... Ανάρτηση στο fb του αγαπημένου δημοσιογράφου και φίλου Νίκου Παρτσώλη (με ω) που θαυμάζω για την ευφυΐα και το χιούμορ του. Και για το ότι είναι υπέροχος και ταλαντούχος στη δουλειά του, αλλά αυτό δε σας αφορά μάλλον οι άνθρωποι του χώρου το γνωρίζετε φαντάζομαι. Και καλό είναι να συστήνουμε ανθρώπους με ευφυΐα και χιούμορ καθώς τείνουν προς εξαφάνιση τη σήμερον ημέραν... Και στην περίπτωση που με διαβάζεις τώρα και με ξέρεις -ή όχι- και αναρωτιέσαι «και ποιά είσαι εσύ που κρίνεις ποιος είναι ευφυής κουκλίτσα μου;» Θα σου πω πως κι εγώ με το λιγοστό μου μυαλουδάκι θαυμάζω κι αντιλαμβάνομαι αυτό που μου λείπει βρε! Και πάμε στην ανάρτηση

 "Good vibes only"- σήμερα θα ασχοληθώ με "Good vibes only"- tips for a better life

(Μυστικά για να ομορφύνει η καθημερινότητά σας):

  1. Ξυπνήστε στις 12:00 και κάντε μία βουτιά στην πισίνα σας. Ζητήστε από το προσωπικό του σπιτιού σας να σας σερβίρει το πρωινό δίπλα στην πισίνα. (Προτιμήστε για ρόφημα έναν φυσικό χυμό μάνγκο που δημιουργεί ευεξία ενώ αποφύγετε τους κρόκους των αβγών)
  2. Μπείτε στο ιστιοπλοϊκό σας και αγκυροβολήστε ανοιχτά. Η απομάκρυνση από την πολύβουη πόλη έχει αποδειχτεί επιστημονικά πως συμβάλλει στη ψυχική ηρεμία. 
  3. Τις απογευματινές ώρες ασχοληθείτε με τα άλογά σας. Περιποιηθείτε τα, χτενίστε τα, φροντίστε τα. Τα άλογα είναι πομποί θετικής ενέργειας ! Κάντε ιππασία στο κτήμα σας και απολαύστε τα αμέτρητα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. 
  4. Καλέστε φίλους στην έπαυλή σας και δοκιμάστε μαζί τα σπάνια κρασιά από το κελάρι σας. Το κρασί ηρεμεί την καρδιά ενώ οι κοινωνικές επαφές με φίλους ενεργειακά συμβάλλουν στο να νιώσουμε χαρούμενοι. 
  5. Τις βραδινές ώρες αφιερώστε χρόνο για να κοιτάξετε τα αστέρια στον ουρανό. Προτιμήστε μία πτήση με το αεροσκάφος σας. Η αίσθηση ότι βρίσκεστε δίπλα στα αστέρια, τονώνει την αυτοπεποίθησή σας και ταυτόχρονα σας αποσυμφορίζει από τη δύσκολη ημέρα που είχατε. 

Ελπίζω να βοήθησα! 

(ΥΓ. Όλοι εσείς που μας προτείνετε να έχουμε "good vibes ONLY" και "ζεν ζωή", αλήθεια ...έχετε ξυπνήσει ποτέ 5:30 το πρωί για να πάτε στη δουλειά; Οδηγήσατε 50 λεπτά στην Εθνική με μποτιλιάρισμα; Στηθήκατε σε ουρά με το χαρτάκι σας να γράφει "136" και να εξυπηρετείται το "28"; Σας ήρθε η ΔΕΗ 177 ευρώ και να πρέπει να διαλέξετε αν θα καπνίσετε αυτόν τον μήνα ή αν θα έχετε ρεύμα; Ανεβήκατε σε ζυγαριά που ενώ κάνετε διαίτα, δεν πέφτει με τίποτα κάτω από το 92; Στείλατε μήνυμα που "διαβάστηκε" και δεν σας ήρθε απάντηση ; 

Αν σας έχουν συμβεί όλα αυτά και παραμείνατε "ζεν" αντί να πείτε "Αγ@μησου γαμώ το σπίτι σου μέσα", τότε μπράβο. Ελπίζω να καταφέρω κι εγώ κάποτε να σας μοιάσω, να χάσω τον ανθρώπινο χαρακτήρα μου που βρίζει, σιχτιρίζει, γαμοσταυρίζει, γελάει, κλαίει και να γίνω σας κι εσάς. "Ζεν"! 

Βέβαια ... από την άλλη...αν κι εμένα με συντηρούσαν οι γονείς μου ή οι σχέσεις μου, αυτό θα κότσαρα σε όλα τα ποστ μου: "Good vibes παιδιά! Only! "  

Κι έρχομαι τώρα να αναλύσουμε λίγο το θέμα αυτό της εποχής.. Εάν έρθει κάποιος από μια άλλη μακρινή χώρα έχοντας μια εικόνα της Ελλάδας της οικονομικής κρίσης ή έστω της χώρας που μόλις βγήκε από τα μνημόνια, και του δώσει είναι κινητό κι ένα λογαριασμό στο ίνταγκραμ και μπει και παρακολουθήσει ζωή σελέμπριτις, ινφλουένσερ αλλά και απλών καθημερινών κοριτσιών...Τι πιστεύετε θα καταλάβει;

Και φυσικά φαντάζομαι γνωρίζεις κι εσύ πια ότι κάθε χλιδοστόρι πεντάστερων ξενοδοχείων, καλών εστιατορίων και αλλά τέτοια από σελέμπριτις και ινφλουένσερ (ναι μην αρχίσετε και τα δικά μου ενίοτε) είναι το 95% τσάμπα, promo κλπ... και άντε να πεις εκεί να το κατάλαβεις.. εντάξει μη μου γράφεις όμως ζεν και good vibes ζώντας ένα ψέμα.; Εδώ θα συμφωνήσω τον αγαπημένο Νίκο, δε ξέρω πως βλέπεις αυτή τη ζωή εσυ μέσα από τα δικά σου σόσιαλ κι αν αναρωτιέσαι τι έχω κάνει λάθος στη ζωή μου και μπορώ να φτάσω μόνο μέχρι τη Λούτσα; Ή αν θεωρείς ότι όλο αυτό είναι μια πραγματικότητα και μια αλήθεια; Και πόσο γνωστές και μη (και στο και μη είναι και το μεγαλύτερο θέμα καθως ζωες κιμ καρντάσιαν ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια σε ολες τις Μαιρούλες της γειτονιάς)κάνουν ότι μπορούν για είναι χλιδάτο στορι με “ good vibes only;”  

Περιμένω τα μηνύματα σου πιο πολύ από ποτέ... φιλια και good vibes only παιδιά!!

Instagram: @eirinigkaniatsou & @gan_by_e.gkaniatsou

Fb: Eirini gkaniatsou

Twitter: @eirinigkanian

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR