counter

"Γίνονται πράγματα" στην ελληνική τηλεόραση... Πρεμιέρες, παύσεις και ολογράμματα στον "αέρα"

"Γίνονται πράγματα" στην ελληνική τηλεόραση... Πρεμιέρες, παύσεις και ολογράμματα στον "αέρα"
"Γίνονται πράγματα" στην ελληνική τηλεόραση... Πρεμιέρες, παύσεις και ολογράμματα στον "αέρα"

Μπορεί να είμαστε στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν αλλά... γίνονται πράγματα στην ελληνική τηλεόραση που λέει και η Βάνα Μπάρμπα που την είδαμε και στην πρεμιέρα του Chart Show.

Ένα μουσικό show που λατρεύτηκε 10 περίπου χρόνια πριν με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού. Όσοι είστε πολύ μικροί ηλικιακά και δεν το γνωρίζατε, το μάθατε αυτό 100% το βράδυ του Σαββάτου μέσα από το Twitter που οι αναφορές και τα μηνύματα αποθέωσης και αγάπης στην παρουσιάστρια ήταν αμέτρητα.

Στην επιστροφή του το show έχει παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή, που είναι λαμπερή, γλυκιά, μιλάει σωστά ελληνικά, φοράει πάντα ξεχωριστά ρούχα (μπράβο Έλενα Βαζούρα) και βρίσκεται στην καλύτερη φάση της προσωπικής της ζωής και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Για τη Ναταλία δε θα γράψω άλλα, γιατί είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής που εργάζομαι και δε θέλω να θεωρηθεί από κανέναν ότι την... καλοπιάνω! Άλλωστε τι άλλο να πει κανείς για τη Ναταλία; Τα έχει πει όλα η διάρκειά της που όπως ακούσαμε και χτες στην "Ελένη" μετρά 30 χρόνια ασταμάτητης τηλεοπτικής παρουσίας.

Στον Alpha έρχεται και το "Τι Φάση!", με φάρσες, κάθε Κυριακή στις 20:00 με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα.

Όποιος σκέφτηκε αυτό τον συνδυασμό είναι "γάτα" και το λέω γιατί έτυχε να βρεθώ δύο φορές στα γυρίσματα και η χημεία τους είναι αξιοθαύμαστη. Δύο άνθρωποι άκρως επικοινωνιακοί με βασικά στοιχεία στον χαρακτήρα τους την ειλικρίνεια, το σεβασμό και την αγάπη. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Γιώργος "έσπρωχνε" την Εβελίνα να βγει μπροστά, όταν από σεβασμό προς τον ίδιο, την καριέρα και την εμπειρία του έκανε ένα βήμα πίσω. «Σου λέω αλήθεια» που λέει και το τραγούδι της.

Και μια που ανέφερα την Εβελίνα, μου ήρθε στο μυαλό και ο Χάρης Βαρθακούρης. Το ξέρατε πως η σύζυγός του η Αντελίνα γεννήθηκε με τη βοήθεια του γιατρού μπαμπά της παρουσιάστριας του "Τι Φάση", αφού ξεγέννησε τη μητέρα της; Αν όχι το μάθατε τώρα! Φωνάρα ο Χάρης και το χιούμορ του ιδιαίτερο και μοναδικό. Τον είδα χτες βράδυ στο "The 2Night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Απολαυστικός, μάγκας, τα λέει πάντα έξω από τα δόντια. Τον Χάρη τον γνώρισα το καλοκαίρι του 2021 που πήγα καλεσμένος στην εκπομπή τους "Σου Κου Family". Πολύ ευγενικός όταν μας σύστησε η Αντελίνα, αλλά μαζεμένος μαζί μου, πίστευα ότι δεν με συμπαθεί καθόλου. Μετά άλλαξα γνώμη, γιατί πήγα μέσα σε 1,5 μήνα ακόμα 3-4 φορές στην εκπομπή, πλέον έχουμε συχνή επικοινωνία και είναι ξεκάθαρο ότι η συμπάθεια μεταξύ μας είναι σε άλλο level.

Από αύριο επιστρέφει, επιτέλους η Ιωάννα Μαλέσκου στις τηλεοπτικές επάλξεις, όπως μόλις ενημερώθηκε η ομάδα του "Love it" από την παραγωγή. Άσχημο για τους σταθμούς να "απαξιώνουν" την ψυχαγωγία λόγω επικαιρότητας. Με όλη τη μαυρίλα που ζούμε πιστεύουν ότι οι τηλεθεατές δεν θέλουν να πάρουν μια ανάσα και να χαλαρώσουν; Με το καλό να επιστρέψουν και η Μπέτυ Μαγγίρα, η Ελένη Τσολάκη, ο Θέμης Γεωργαντάς και η Αννίτα Πάνια. Δεν θέλω να σκέφτομαι πως μπορεί να νιώθουν που τους έχουν βάλει "στον πάγο" χωρίς να έχουν ενημερωθεί για πόσο...

Στο Open πάντως ξεκινάει στις 21 Μαρτίου και η μεσημεριανή εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη. Στο πλευρό της όπως είχα πει και στο «Καλύτερα δε γίνεται» πριν 3 εβδομάδες, ο Φοίβος Παπαδάκης, η Μαριέλλα Σαββίδου, ο Γιάννης Μπούτος και ο Αλέξανδρος Κλωσσάς. Ο Φοίβος θα είναι η έκπληξη της σεζόν και να θυμάστε ότι σας το είπα. Η τηλεόραση έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα με μόρφωση παιδεία και ήθος γιατί τα ματάκια μας έχουν δει πολλά όλα αυτά τα χρόνια. 

Τέλος, δεν μπορώ να μην σχολιάσω πόσο γέλασα με τους "Αρβύλα" και τον συνεργάτη - ολόγραμμα. Μπορεί στην εκπομπή να υπάρχει μία «απουσία», αλλά είδαμε και μία ανατροπή...  Ο Γιάννης Σερβετάς, λόγω κορονοϊού, δεν μπορούσε να βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής, αλλά η παρέα της Θεσσαλονίκης έκανε τα… μαγικά της και τον εμφάνισε, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, στο πλευρό των Αντώνη Κανάκη και Χρήστου Κιούση, και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR