counter

Γιατί η ζωή είναι ωραία!

Γιατί η ζωή είναι ωραία!
Γιατί η ζωή είναι ωραία!

Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Aυτό φαντάζομαι το πιστεύουμε όλοι. Συγκεριμένα, εγώ είμαι ένας άνθρωπος που βαριέμαι την ρουτίνα. Γι αυτό ίσως και καταπιάνομαι με αρκετά projects ταυτόχρονα, μιλώντας επαγγελματικά. Νομίζω ότι δεν μπορώ να αρκεστώ σε μια ίδια καθημερινότητα. ΄Ετσι γεμίζω την ημέρα μου με πολλές υποχρεώσεις, που πολλές φορές έχω να σας πω, ότι έχω φτάσει τον οργανισμό μου στα όρια και έχω αναγκάσει τους δικούς μου ανθρώπους να με μαζεύουν είτε από το κανάλι που εργάζομαι, δηλαδή τον Αlpha, είτε από κάποιο γυμναστήριο, είτε από κάπου αλλού. Τώρα σας το διηγούμε και γελάω, αλλά όταν φτάνω τον εαυτό μου στην υπερκόπωση, κάθε φορά λέω “Ναι εντάξει το γνωρίζω, το παρακάνω, θα ελαττώσω κάποια πράγματα.” Με το που επανέρχομαι, έχω ήδη ξεχάσει, τι μου συνέβη και συνεχίζω απτόητη στους ρυθμούς της τρέλας, όπως λένε και οι δικοί μου.

Αν δεν ήμουν όμως έτσι, δεν θα είχα σήμερα να σας διηγηθώ την υπέροχη εμπειρία που είχα, μαθαίνοντας salsa με τους salsasinners. Όταν μου έγινε η πρόταση να συμπαρουσιάσω με την φιλενάδα μου, την Έλενα Παπαβασιλείου, μια υπέροχη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο σύνταγμα στις 19-4, έπρεπε να σκεφτώ τι θα παρουσιάσω σαν show στην αρχή της εκδήλωσης, όπως μου είχε ζητηθεί. Λόγω, του ότι έχω ξανασυμμετάσχει σε αυτό το event άλλες δυο χρονιές, ήθελα να κάνω κάτι εντελώς άλλο. Σκέφτηκα λοιπόν τον χορό. Πέρα από zumba που δίδασκα στο παρελθόν, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τον χορό. Προτείνω λοιπόν στην Έλενα να χορέψουμε salsa .Στην αρχή, ήταν αρνητική λόγω χρόνου. Όμως, ευτυχώς δεν άργησε να αλλάξει γνώμη και έτσι μοιραστήκαμε αξέχαστες στιγμές. Την τιμητική τους είχαν το γέλιο, η καλή διάθεση και η θετική ενέργεια. Ο Κίκης, ο δικός μου παρτενέρ και ο δάσκαλος της ομάδας, με έκανε να λατρέψω αυτόν τον χορό. 

Συναισθήματα όμορφα σε κατακλύζουν κατά την διάρκεια της εκμάθησης. Αυτό που μου έμεινε περισσότερο, είναι ο ερωτισμός που σου βγάζει ο χορός. Η κίνηση, η μουσική, το ότι το κορμί σου ακολουθεί έναν ρυθμό, ήταν λίγο πολύ γνώριμα, αν και διαφορετικά. Το γεγονός όμως, ότι αφήνεσαι στον παρτενερ σου να σε καθοδηγεί, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δύσκολα, άλλωστε αφήνομαι και το διαπίστωσα ακόμα περισσότερο όταν μου έλεγε συνέχεια ο Κίκι, “ Εγώ σε οδηγώ, εσύ είσαι η ντάμα “. Πολλές φορές χρειάστηκε να μου το επισημάνει ο άνθρωπος για να το αφομοιώσω… Όταν έχεις μάθει τελικά, να τα κάνεις όλα μόνη σου, καθώς περνάνε τα χρόνια, κάπου συνηθίζεις στο να είσαι άντρας και γυναίκα μαζί. Ίσως μάλιστα, ξεχνάς σε μεγάλο βαθμό την γυναικεία σου πλευρά. Ωστόσο ο χορός έρχεται να στο υπενθυμίσει. Αυτό, όσον αφορά τις γυναίκες,τις (μάχημες).  Γενικά μιλώντας και στα δυο φύλα, έχω να σας πω ότι, όσοι αισθάνεστε ότι χρειάζεστε εκτόνωση, ο χορός είναι σίγουρα μια λύση.

Ενα βιντεάκι από τις πρόβες μας, ακολουθεί, για να πάρετε μια ιδέα στα όσα σας λέω!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR