counter

Για μια ημέρα μελαχρινή...

Για μια ημέρα μελαχρινή...
Για μια ημέρα μελαχρινή...

Λαούρα Νάργες

Αγαπητοί μου lovers...

Λες, βρε παιδί μου, ότι ο κόσμος καίγεται και μερικοί ασχολούνται με…τρίχες. Να όμως, που μπορεί να το φέρει έτσι η τύχη και να ασχοληθείς κι εσύ. Και μάλιστα, να παθιαστείς και να πάρεις και φωτιά, κατά το κοινώς λεγόμενον, αν πάθεις αυτό που έπαθα εγώ! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Δεχόμουν πάντα κοπλιμέντα από γυναίκες γνωστές ή άγνωστες σε μένα για το χρώμα των μαλλιών και το κούρεμά μου, πράγμα που με έκανε να φουσκώνω από περηφάνια… Βλέπετε, έχω μια μανία για όμορφα, λαμπερά και υγιή μαλλιά, και η επιβεβαίωση είναι ωραίο πράγμα. Χι χι!

Ξυπνώντας μια όμορφη Πέμπτη, πετάω την περιβόητη ατάκα στον εαυτό μου (πανάθεμά με): «Θέλω να κάνω μια αλλαγή!». Έτσι μπαίνω στο αμαξάκι μου και πάω στον κομμωτή μου, που, όσα χρόνια βρίσκομαι στην Ελλάδα, δεν άλλαξα και ούτε θα αλλάξω ποτέ! Μετά από αρκετή ώρα συζήτησης ξεκινάμε τη διαδικασία της αλλαγής που λέγαμε παραπάνω. Σκοπός: το Bronde ή αλλιώς το ξαδερφάκι του πασίγνωστου Ombre. Μια τεχνική βαφής που είναι πάρα πολύ της μόδας και «φοριέται» εδώ και έναν χρόνο από τις χολυγουντιανές σταρ.

Με το που ολοκληρώνουμε τη διαδικασία, αντικρίζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και παθαίνω το πρώτο σοκ: «Είμαι μελαχρινήηηηη!!!». Ναι, ναι, αυτό είναι το Bronde, στη ρίζα απόχρωση καστανού, που ξανθαίνει προς τις άκρες, αλλά η μετάβαση είναι κάπως «γρατζουνιστή» (τι να εξηγήσω τώρα…). Την ώρα που όλο το κομμωτήριο χειροκροτεί για την αλλαγή, εγώ προσπαθώ να καταλάβω τα συναισθήματά μου. Μου αρέσει ή δεν μου αρέσει; Μα είμαι μελαχρινήηη! Ο.Κ., θα το συνηθίσω!  

Επόμενη στάση, σπίτι. Στους γνώριμους τέσσερεις τοίχους μου να αυτοσυγκεντρωθώ. Κοιτάζω στον καθρέφτη, ξανακοιτάζω. Θα το συνηθίσω. Πού θα πάει… Αλλά, φίλες μου, όχι, δεν το καταφέρνω! Όχι, αντικρίζω τώρα πια μιαν άλλη Λάουρα, που δεν είναι η δικιά μου Λάουρα! Και ξεσπάω! Κλαίω. 10 η ώρα το βράδυ αρπάζω την ξανθιά βαφή με τη βοήθεια ενός φίλου κομμωτή που κάλεσα σπίτι μου (ήρθε το παλικάρι και σοκαρίστηκε από την ψυχολογική μου κατάσταση). Βουτάω, στην κυριολεξία, το κεφάλι μου μέσα στη βαφή, για να εξαφανιστεί το καστανό! Με μανία! Τρελή μανία! Το αποτέλεσμα; Ω θεέ… ναι, άνοιξε, και τώρα πια είμαι χρυσή! Τουλάχιστον όχι μελαχρινή!

Με το που ξυπνάω την επόμενη μέρα, παίρνω τηλέφωνο (αρκετά απελπισμένη) τον κομμωτή μου, ώστε να με επαναφέρει στην αρχική μου κατάσταση! Για να μην τα πολυλογώ, έγινα ξανά ξανθιά σε χρόνο dt, και η φροντίδα, η περιποίηση του μαλλιού που κάνω όλα αυτά τα χρόνια, έπιασε τόπο. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν ξέρω πώς θα άντεχε ένα μαλλί 4 βαφές μέσα σε μόλις 24 ώρες!

Το συμπέρασμά μου; Να ακούτε τον λαό! Όταν ο λαός λέει «μια φορά ξανθιά, για πάντα ξανθιά», λέει απλώς την αλήθεια! Και αν κάποιες από εσάς έχετε σκοπό να κάνετε ριζικές αλλαγές, μπορείτε να τσεκάρετε κάποια sites που βάζουν online στη φωτογραφία σας διάφορες περούκες, για να αποφύγετε το μαρτύριο που έζησα εγώ! Και η τρίχα μου!

Και, ξαναλέω, μια φορά ξανθιά, για πάντα ξανθιά! Μια αμετανόητη ξανθιά που δεν θα αλλάξει ποτέ!

Αυτά, lovers μου! Αν έχετε ζήσει μια παρόμοια εμπειρία, είτε σας βγήκε σε κακό είτε, ακόμη καλύτερα, σε καλό, εννοείται πως περιμένω μηνύματά σας!

Φιλάκιααα..

PS: Μια φορα υπηρξα πολυ μελαχρινη, για τις αναγκες του video clip του Σταθη Λινου, το 2010...check it out!

https://www.youtube.com/watch?v=CoYph-LiI38

Διαβάστε επίσης: Λάουρα Νάργες: "Δεν υπάρχει τίποτα πιο θετικό από ένα..."

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR