counter

Φαίη - Γιώργος όπως Αλίκη – Δημήτρης;

Φαίη - Γιώργος όπως Αλίκη – Δημήτρης;
Φαίη - Γιώργος όπως Αλίκη – Δημήτρης;

Αυτός κι αν ήταν χωρισμός βόμβα... Βόμβα «μεγατόνων» κιόλας που έσκασε μεσημέρι του Σαββάτου και τάραξε από τα δημοσιογραφικά γραφεία μέχρι τις νοικοκυρές σε όλη την Ελλάδα. Άφησε κυριολεκτικά άφωνες τις τηλεθεάτριες της πρωινής ζώνης που για έξι ολόκληρα χρόνια ζούσαν μέσα από την οθόνη ,σε καθημερινή βάση, το ζεύγος Σκορδά-Λιάγκα, σα να είναι φιλικό τους ζευγάρι.

Γνώριζαν πως θα αντιδράσει η Φαίη μετά από κάποιο αιχμηρό σχόλιο του Γιώργου και πως ο Γιώργος μετά από ένα έντονο κοίταγμα της συζύγου του. 

Ήταν κοινό μυστικό τους τελευταίους επτά μήνες ότι οι δύο παρουσιαστές δεν είναι πια ζευγάρι στη ζωή, αλλά κανείς μας δεν περίμενε ότι αυτό ισχύει 100% ή ότι δεν θα ξεπεράσουν μια ενδεχόμενη κρίση στη σχέση τους.

Μπορεί το 2010 το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου να τάραξε την κοινωνία ολόκληρη (μην με πείτε καθόλου υπερβολικό γιατί έτσι είναι-μέχρι και έκτακτες εκδόσεις περιοδικών είχαν βγει και έκαναν ρεκόρ πωλήσεων), στο χωρισμό Σκορδά-Λιάγκα, όμως, έχουμε μια περίπτωση που θυμίζει έντονα διαζύγιο Αλίκης Βουγιουκλάκη από Δημήτρη Παπαμιχαήλ, δίχως βέβαια παρατράγουδα και φήμες! 

Τελείως ξεχωριστές προσωπικότητες, με διαφορετικές καριέρες, σε άλλες εποχές, αλλά όπως στην περίπτωση του ζευγαριού του ελληνικού κινηματογράφου, έτσι και η Φαίη με το Γιώργο, έκαναν τη μεγάλη τους επιτυχία μαζί, το κοινό ταύτισε τον έναν με τον άλλο, τους αποδέχθηκε, τους αγάπησε, τους χάρισε πρωτιές και αυτός ο χωρισμός τους ήρθε... βαρύς! Και για να σας προλάβω και πάλι σε περίπτωση που θα σας περάσει από το μυαλό ότι υπερβάλω, αρκεί να μελετήσετε τα σχόλια κάτω από την τελευταία φωτογραφία στο Instagram της Φαίης Σκορδά όπου αμέτρητοι followers εκφράζουν την απορία, τη στεναχώρια, τη θλίψη και τη συμπαράσταση στην παρουσιάστρια για το διαζύγιο αυτό.

Η Φαίη δεν είναι Αλίκη και ο Γιώργος δεν είναι Δημήτρης, αλλά για τα δεδομένα της σημερινής εποχής όπου δεν υπάρχει ελληνικός κινηματογράφος με την αίγλη των '60s και οι μεγαλύτεροι stars στη χώρα μας προκύπτουν άμεσα από την τηλεόραση, τότε ναι, μπορούμε να κάνουμε αυτή τη σύγκριση. Γιατί και τότε, το μακρινό 1975, ο χωρισμός Αλίκης-Δημήτρη, δυο προσώπων που ήταν ζευγάρι στη ζωή και στην οθόνη, γκρέμισε το όνειρο ότι υπάρχει παντοτινός έρωτας και ιδανικός γάμος. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR