counter

Ελένη Μενεγάκη: Σπάνιες φωτογραφίες της από την εποχή του "Πρωινού Καφέ"

Ελένη Μενεγάκη: Σπάνιες φωτογραφίες της από την εποχή του "Πρωινού Καφέ"
Ελένη Μενεγάκη: Σπάνιες φωτογραφίες της από την εποχή του "Πρωινού Καφέ"

"Κωνσταντίνου και Ελένης" σήμερα! Κάθε χρόνο τέτοια μέρα και οι τηλεθεατές της Ελένης Μενεγάκη είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε το στολισμένο πλατό της εκπομπής της, τις εκπλήξεις των συνεργατών της και άλλων αγαπημένων της προσώπων και φυσικά ένα αφιερωματικό βίντεο στη ζωή και την καριέρα της.

Ωστόσο, φέτος τη μεγάλη έκπληξη την επιφύλασσε η ίδια σε συνεργάτες της και φυσικά σε όσους παρακολουθούσαμε την εκπομπή της.

Δε φανταζόταν κανείς όσα θα ανακοίνωνε, παρά τα όσα γράφονταν το τελευταίο διάστημα για αποχωρήσεις και μεταγραφές.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι συνεργάτες της στο studio Pro παρακολουθούσαν με "κομμένη την ανάσα", μαθαίνοντας τα νέα για το τηλεοπτικό της μέλλον ταυτόχρονα με τους τηλεθεατές.

Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη για την αποχώρησή της

"Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που μπορεί να είναι απλά…Για μένα κι αυτό είναι αχαρτογράφητα νερά. Δε ξέρω πως είναι. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω η επόμενη σεζόν να με βρει ελεύθερη και να δοκιμάζομαι σε κάτι που δε θα έχω ξανακάνει. Εδώ θα είστε πάντα όλοι και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε" ήταν κάποια από τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη για την αποχώρησή της από τον ALPHA αλλά και την "άνω τελεία" στην 30χρονη επιτυχημένη τηλεοπτική της πορεία. (Δείτε ΕΔΩ όλα όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη)

Μια διαδρομή με πολλή λάμψη, πρωτόγνωρη διάρκεια και επιτυχία.

Συστήθηκε ως το κορίτσι της "Mega Banga" και του "Κοκτέιλ" για να γίνει η Ελένη του "Πάτερ Ημών" , των Καλλιστείων και του "Πρωινού Καφέ" της ιστορικής εκπομπής του ΑΝΤ1 που καθιέρωσε τα ψυχαγωγικά magazino στη ζώνη 10:00- 13:00.

Με όπλα την εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση, τον αυθορμητισμό και τις απορίες της που έγραψαν τη δική τους τηλεοπτική ιστορία η Ελένη στο πέρασμα του χρόνου εξελίχθηκε, ωρίμασε αλλά πάντα κράτησε ζωντανή τη ζεστασιά και την ειλικρίνειά της.

Αυτή την Ελένη θα δείτε και μέσα από σπάνιο φωτογραφικό υλικό από τα πρώτα της χρόνια στον ΑΝΤ1:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR