counter

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε αποκλειστικό βίντεο από την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που παρουσίασε στην Άνδρο!

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Άνδρο και συγκεκριμένα στη Λευκή Νύχτα Γαυρίου, με σκοπό να φωταγωγήσει το χριστουγεννιάτικο καράβι στο λιμάνι της Χώρας.

"Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Τα έχω χάσει, δεν μπορείτε να φανταστείτε! Δεν είχα στο μυαλό μου το τι ακριβώς έχει ετοιμαστεί για σήμερα, ούτε μπορούσα να φανταστώ ότι θα έχω τόσο κόσμο, αλλά χαίρομαι πάρα πολύ που έστω μετά από 10 χρόνια δίνεται μια ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί και μάλιστα για μια υπέροχη στιγμή για το νησί μας. Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλους μέσα από την καρδιά μου... " ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας.

Η Ελένη Μενεγάκη αγαπάει ιδιαίτερα το νησί του συζύγου της Μάκη Παντζόπουλου, που έχει γίνει και δικό της νησί, αφού περνάει εκεί όλα της τα καλοκαίρια τα τελευταία χρόνια και όποτε μπορεί το επισκέπτεται και τους επόμενους μήνες του χρόνου για να αλλάξει παραστάσεις και να ξεφύγει από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Στα αποκλειστικά βίντεο που εξασφάλισε το FTHIS.GR και το Christos Post, βλέπουμε την Ελένη να μιλάει με λόγια αγάπης για το νησί αυτό και τους ανθρώπους που πήγαν στο πλευρό της για να φωταγωγήσει το εντυπωσιακό καράβι που βρίσκεται στο λιμάνι.

Μαζί της και ο Γέροντας Ευδόκιμος που όπως είναι γνωστό έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με την Ελένη.

Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο με όλα όσα είπε η παρουσιάστρια:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR