counter

Διπλασίασα τον όγκο των χειλιών μου με απολύτως φυσικό τρόπο!!!!

Διπλασίασα τον όγκο των χειλιών μου με απολύτως φυσικό τρόπο!!!!
Διπλασίασα τον όγκο των χειλιών μου με απολύτως φυσικό τρόπο!!!!

Τα σαρκώδη χείλη είναι το «νέο» πλούσιο στήθος.  Αν googlareis (sorry  για τα greeklish αλλά για να καταλαβαινόμαστε) fuller lips, plumping lips, γεμάτα χείλη,  τα αποτελέσματα θα είναι άπειρα και τα views στο you tube εκατομμύρια.  Βασίλισσα της αυξητικής χειλιών η Kylie Jenner- η μικρότερη Κardashian-  «φούσκωσε» τα χείλη της και έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα gossip και lifestyle sites και περιοδικά, πρότυπο για χιλιάδες κορίτσια και challenge στα social media. Ναι, πολύ καλά διαβάζεις challenge!  Το hashtag kylie jenner challenge για μια περίοδο ήταν ό,τι πιο δημοφιλές. Κορίτσια και αγόρια χρησιμοποιούσαν αυτοσχέδιους τρόπους για να αυξήσουν τον όγκο των χειλιών τους: τρόμπες, καπάκια, μικρά γυάλινα βαζάκια και όλο αυτό κατάντησε γελοίο.  Δεν σου κρύβω ότι και εγώ θα ήθελα πιο γεμάτα χείλη. Είναι άνισο το μέγεθος τους.Πάντα χρησιμοποιώ μολύβι χειλιών για να διορθώσω τη διαφορά ανάμεσα σε άνω με κάτω χείλος. Παρόλα αυτά λατρεύω τα beauty tips που βγαίνουν από την κουζίνα μου, είναι απολύτως φυσικά και αποτελεσματικά!

Σε πρόσφατη επίσκεψη μου στην αισθητικό Χριστίνα Σαράντη (αγαπημένη του fthis.gr και προσωπική μου επιλογή σε ό, τι αφορά τα beaute μου), την ρώτησα αν υπάρχουν κάποιες φυσικές μάσκες, που μεγαλώνουν τα χείλη χωρίς να καταφύγω στη λύση του υαλουρονικού οξέος. Εκείνη με διαβεβαίωσε πως ναι, και μάλιστα ότι θα δω και μεγάλη διαφορά στα χείλη μου. Επιφυλακτική επισκέφτηκα το Tips to Toes, τον επαγγελματικό χώρο της Χριστίνας και έμεινα ά-φω-νη!

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους και για την ακρίβεια είναι τραβηγμένες από το κινητό μου, δηλαδή δεν υπάρχει ίχνος retouched…Τα χείλη μου διπλασιαστήκαν! OMG!

Το αποτέλεσμα διήρκησε 2 με 3 ώρες-yeeeeeeeah- και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θέλω να μοιραστώ τις συνταγές των μασκών μαζί σας, asap!

Συνταγή no1

Αφαίρεσε τους σπόρους μια κόκκινης πιπεριάς και μούλιασε τους για 30 λεπτά!

Στη συνέχεια βούτηξε  ένα βαμβάκι στο υγρό, ταμπόναρε τα χείλη σου αρκετές φορές και δες τα σταδιακά να αυξάνουν τον όγκο τους.

Για περισσότερη διάρκεια του αποτελέσματος τοποθέτησε το μείγμα σε μια παλιά συσκευασία lip gloss.  Όταν η επήρεια της κόκκινης πιπεριάς αρχίζει να υποχωρεί. Επανέλαβε την εφαρμογή με το βουρτσάκι του lip gloss  και τα χείλη σου θα ξανα-φουσκώσουν!

Συνταγή Νο2

Είναι ιδανική αν έχεις ευαίσθητα χείλη που αφυδατώνονται εύκολα!

Χρειάζεσαι:

1 κουτ.  του γλυκού μέλι

1 κουτ.  του γλυκού ζάχαρη

1 κουτ.  του γλυκού βαζελίνη

1 κουτ. του γλυκού κανέλα

2 σταγ.  λεμονιού

Αναμειγνύεις όλα τα παραπάνω σε ένα μπολάκι και αφήνεις το μείγμα να ομογενοποιηθεί για 5-7 λεπτά.  Τοποθέτησε τη μάσκα για 20 λεπτά πάνω στα χείλη σου. Τρίψε τη μάσκα με οδοντόβουρτσα για εντείνεις το φαινόμενο της υπεραιμίας. Τέλος αφαίρεσε με μπόλικο χλιαρό νερό.

Το συγκεκριμένο μείγμα μπορείς να το τοποθετήσεις σε μια παλιά θήκη lip balm και να το ανανεώσεις  όποτε θες .

Είσαι έτοιμη για ζουμερά φιλιά!

Περιμένω απορίες, σχόλια αλλά και δικές σου προτάσεις στο mdeligian@daphne.gr ή στο Facebook account μου: Maria Deligiannaki ή στο Instagram profile μου: @mairilicious

Bb Stylewatchers

Ραντεβού την άλλη εβδομάδα

Xxx 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR