counter

Booster, ορός και essence: Τα δοκίμασα…! Αγόρασε αυτό που σου ταιριάζει

Booster, ορός και essence: Τα δοκίμασα…! Αγόρασε αυτό που σου ταιριάζει
Booster, ορός και essence: Τα δοκίμασα…! Αγόρασε αυτό που σου ταιριάζει

Το 2018 μια ενυδατική κρέμα ημέρας και μια νύχτας δεν είναι αρκετές για θεωρηθεί ότι προσφέρεις ολοκληρωμένη περιποίηση στην επιδερμίδα σου. Η αγαπημένη σου κρέμα χρειάζεται ενισχύσεις και σε αυτό το σημείο πρέπει να βρεις το κατάλληλο προϊόν ενίσχυσης για τη δικές σου ανάγκες.

Boosters

Τα boosters θυμίζουν τους ορούς, όμως, έχουν πιο συμπυκνωμένη σύνθεση. Προσφέρουν άμεση τόνωση και ενυδάτωση, ενώ η επιδερμίδα δείχνει άμεσα πιο υγιής. Συνήθως τα boosters έχουν εξειδικευμένη δράση., αντιμετωπίζοντας ένα πρόβλημα της επιδερμίδας. Περιέχουν ένα σύμπλοκο συστατικών σε υψηλή συγκέντρωση που ενισχύει τις φυσικές άμυνες και τους επανορθωτικούς μηχανισμούς του προσώπου. Τα χρησιμοποιείς ως θεραπεία για σύντομο χρονικό διάστημα και μετά από λίγο καιρό επαναλαμβάνεις τη χρήση τους.

Οροί

Οι οροί μετά την ηλικία των 30 δεν πρέπει να λείπουν από κανένα γυναικείο νεσεσέρ. Περιέχουν συνδυασμό ευεργετικών συστατικών σε χαμηλό μοριακό βάρος με αποτέλεσμα να εισχωρούν βαθύτερα στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας. Συνήθως έχουν αντιοξειδωτική σύνθεση ενισχύονταν  τη μετέπειτα δράση της κρέμας προσώπου που έχεις επιλέξει. Με λίγα λόγια είναι η αδελφή ψυχής και συνδυαστικά μπορούν να κάνουν θαύματα. Χρησιμοποίησέ τους σε καθημερινή βάση πρωι και βράδυ. Επίσης μπορείς να ρίξεις μερικές σταγόνες ορού στο make up σου για να το κάνεις πιο ανάλαφρο και να του προσδώσεις αντιγηραντική δράση.

Treatment lotions ή αλλιώς  essence

Τα essences θυμίζουν τις λοσιόν ντεμακιγιάζ στη συσκευασία ενώ δεν είναι ακριβώς αυτό. Οι  treatment lotions είναι ενισχυμένες λοσιόν, κάτι ανάμεσα σε λοσιόν και serum, με υδάτινη υφή, εξαιρετικά πλούσιο όμως σε δραστικά συστατικά περιεχόμενο, το οποίο λειτουργεί σαν το διαμεσολαβητή ή τον αγγελιοφόρο των συστατικών που θα ακολουθήσουν με τη χρήση της κρέμας ή του ορού. Τα χρησιμοποιείς μετά τον καθαρισμό όσο η επιδερμίδα σου είναι ακόμα νωπή, ώστε τα επίπεδα υγρασίας να διατηρηθούν στα κατάλληλα επίπεδα.  Οι treatment lotions  δημιουργούν ένα πέπλο ενυδάτωσης πάνω στην επιδερμίδα σου.

Tip:Αν βρίσκεσαι στην περίοδο της εμμηνόπαυσης προτίμησε ένα έλαιο περιποίησης Εμποδίζει αποτελεσματικότερα την απώλεια υγρασίας, που εμφανίζει η επιδερμίδα τη συγκεκριμένη περίοδο  ενώ προσφέρει επιπλέον ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη προστασία. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους, το βράδυ, ή πάνω από την κρέμα νύχτας από κάθε τύπο επιδερμίδας. Οι πολύ ξηρές και οι ώριμες επιδερμίδες μπορούν με άνεση να το χρησιμοποιούν και το πρωί, αναμειγμένο  με την ενυδατική κρέμα.

photo: pinterest

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR