counter

Black Friday: Γιατί να αγοράσεις τα καλλυντικά σου από το internet

Black Friday: Γιατί να αγοράσεις τα καλλυντικά σου από το internet
Black Friday: Γιατί να αγοράσεις τα καλλυντικά σου από το internet

Αν δεν έχεις ακούσει για το Black Friday, μάλλον ζεις σε άλλο πλανήτη. Η πτώση τιμών αυτή την εβδομάδα με κορύφωση την ημέρα Παρασκευή επιβάλλει αγορές και για την ακρίβεια beauty αγορές.  Αυτή τη φορά δεν θα σου μιλήσω για αγορές σε γενικότερο πλαίσιο, αλλά για τις αγορές που μπορείς να κάνεις στο internet,

Οι online αγορές έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας των περισσότερων. Στο κατώφλι του 2020 οι συναλλαγές έχουν γίνει ασφαλείς, οι αγορές ολοκληρώνονται σε 3 κλικ και γιατί όχι να μην αγοράσεις τα καλλυντικά σου από ένα online store.

μοντέλο ψωνίζει στο internet

Η online εμπειρία

Μπορείς να ψωνίσεις από παντού και ό,τι ώρα θες.  Αναλογίσου τον εαυτό σου σε ένα κατάστημα καλλυντικών σε “Black Friday” περίοδο με πονοκέφαλο, αίσθηση αγοραφοβίας και να προσπαθείς να εξυπηρετηθείς με τα χίλια ζόρια. Όλα τα προηγούμενα δεν ισχύουν online. Μπορείς να ψωνίσεις στις 3 το πρωί φορώντας τις πιτζάμες σου και χωρίς να περιμένεις καμία ουρά. Κερδίζεις χρόνο, που ούτε θα μπορούσες να φανταστείς πριν λίγα χρόνια.

  • Γεμίζεις το καλάθι σου με ένα σωρό προϊόντα που στο τέλος μπορείς να ξεχωρίσεις ποια πραγματικά χρειάζεσαι, χωρίς να κουβαλάς.
  • Στα μεγάλα online stores καλλυντικών θα βρεις άρθρα, tutorials και πλήρεις περιγραφές των προϊόντων που θες να αγοράσεις.
  • Τα προϊόντα θα τα βρεις χωρισμένα σε κατηγορίες και έτσι θα κάνεις τα ψώνια σου πιο συγκεντρωμένα.
  •  Μπορείς να μοιραστείς τις αγορές στις φιλές σου, στέλνοντας απλώς το link ή να ρωτήσεις τη φίλη σου τη γνώμη της για το κραγιόν που σκέφτεσαι να αγοράσεις.
  • Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι πληρωμής.
  • Το πεδίο της εύρεσης θα σου λύσει τα χέρια από το να ψάχνεις πολλή ώρα το προϊόν που θέλεις να αγοράσεις.
  • Παραλαμβάνεις τα ωραία πράγματα που παρήγγειλες, στην πόρτα του σπιτιού σου από κάποια μεταφορική εταιρία. 
  • Μπορείς να δημιουργήσεις ένα προσωπικό προφίλ, με τις ανάγκες και όλα τα στοιχεία σου. Σε αυτό το πεδίο προσθέτεις τα αγαπημένα σου, προϊόντα δηλαδή που σκέφτεσαι να αγοράσεις και επιστρέφεις σε αυτά όταν το αποφασίσεις. Έχεις κάνει, δηλαδή, μια online wishlist. Επίσης, πολλά e-shops σου στέλνουν και προτάσεις ανάλογα με το profile σου. 
  • Είναι ιδανικό για τους άντρας που ντρέπονται να αγοράσουν καλλυντικά. Κάνουν τις αγορές τους χωρίς κανένας να ξέρει ή να βλέπει τι αγόρασαν-ναι, σε αυτή την αντιγηραντική κρέμα αναφερόμαστε.-

μοντέλο ψωνίζει

Η Black Friday είναι ιδανική για online αγορές, εκμεταλλεύσου το!

Περιμένω απορίες, σχόλια αλλά και δικές σου προτάσεις στο mdeligian@daphne.gr ή στο Facebook account μου: Maria Deligiannaki ή στο Instagram profile μου: @mairilicious

Bb Stylewatchers

 

xxx

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR