counter

Bitten lips: Τα χείλη που θα θέλει να φιλήσει το αγόρι σου!

Bitten lips: Τα χείλη που θα θέλει να φιλήσει το αγόρι σου!
Bitten lips: Τα χείλη που θα θέλει να φιλήσει το αγόρι σου!

Τις τελευταίες σεζόν έχουμε φορέσει ότι κραγιόν μπορεί να σκαρφιστεί ο ανθρώπινος νους, σωστά; Εκκεντρικές αποχρώσεις, διαφορετικές υφές και τα συντηρητικά -στο μακιγιάζ πάντα-αγόρια μας απελπίζονται ολοένα και περισσότερο. Ήρθε όμως ένα trend φτιαγμένο για εσένα και για εκείνον, τα bitten lips ή αλλιώς τα «δαγκωμένα χείλη» ή αλλιώς τα blurred lips. Τα χείλη σου φαίνονται πιο σαρκώδη κα πιο sexy. Δεν είναι χρωματισμένα με μια έντονη ή αλλιώς επιθετική απόχρωση. Η κυρίως απόχρωση είναι η ροζ ή η ροδί και υπάρχει χρωματική διαβάθμιση όπως βλέπεις στις φωτογραφίες. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ χελιών είναι fresh και κάνει τα χείλη σου να φαίνονται πιο σαρκώδη. Πώς να το πετύχεις;

. Αποχρωμάτισε τα χείλη σου με το concealer, έτσι ώστε να χάσουν τη φυσική τους απόχρωση

. Πρόσθεσε λίγη πούδρα, για να πετύχεις ένα πιο ματ αποτέλεσμα, χωρίς λιπαρότητα

. Διάλεξε κραγιόν της αρεσκείας σου, κατά προτίμηση ένα σε φούξια ή πιο κόκκινη απόχρωση και τοποθέτησέ το στο εσωτερικό των χειλιών σου με το πινέλο και στη συνέχεια σβήσε απαλά προς το εξωτερικό τους.

Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα κραγιόν νέας τεχνολογίας που σου προσφέρει πουδρέ matte αποτέλεσμα. Εμπνευσμένα από την cushion τεχνολογία, η κρεμώδης υφή «κρύβεται» κάτω από ένα μαξιλαράκι/ σφουγγαράκι και φτάνει στα χείλη σου πιο ανάλαφρη από ποτέ. Η εξαιρετικά συμπιεσμένη κρεμώδης χρωστική ουσία γλιστράει αβίαστα και μετατρέπεται σε ένα φυσικό αποτέλεσμα πούδρας που όμως είναι κραγιόν.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR