counter

Backstage στη φωτογράφισή μου για το Forma

Backstage στη φωτογράφισή μου για το Forma
Backstage στη φωτογράφισή μου για το Forma

Η άνοιξη έφτασε, η διάθεση αλλάζει, όλα γύρω μας μοιάζουν πιο χαρούμενα πια. Επιτέλους, κουράστηκα με το μουντό και γκρίζο mood! Ήρθε η εποχή για ρούχα ανάλαφρα, χρωματιστά και φλοράλ, girly και feminine, και ακριβώς αυτό το concept χρησιμοποιήσαμε στη νέα μου φωτογράφιση για το coverstory στο περιοδικό «Forma». Ένα περιοδικό που νοιάζεται για την εσωτερική και εξωτερική υγεία και ομορφιά της γυναίκας.

Οι φωτογραφίσεις είναι μια από τις αγαπημένες  δραστηριότητες που πλαισιώνουν τη δουλειά μου. Δημιουργείς, δοκιμάζεις, παίζεις. Επειδή εσείς πάντα βλέπετε το τελικό αποτέλεσμα, ήθελα μέσα από το post μου, με τις backstage φωτό, να σας  μεταφέρω μια εικόνα για το πώς έχουν τα πράγματα behind the scene. Θα ήταν μεγάλη, μέγιστη παράλειψη να μην αναφέρω πως ακόμα και σε αυτή τη δουλειά απαιτούνται ομαδικότητα και εξαιρετικοί καλλιτέχνες. Και εγώ αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή για τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου σε αυτό το project.

Ο Δημήτρης Σταματίου, ένα τόσο νέο παιδί με  πολύ μεγάλο ταλέντο, επιμελήθηκε το make up και τα μαλλιά μου. Όσες φορές συνεργαστήκαμε, εκείνος ήταν πάντα άψογος και εγώ πολύ ευχαριστημένη.

Η Μαρία Δεληγιαννάκη, η beauty και fashion editor, επιμελήθηκε τα διάφορα looks, με όλα τα κομμάτια, φυσικά, επιλεγμένα από την αγαπημένη μου εταιρεία ρούχων Lynne. 

Last but not least, κι εκεί υποκλίνομαι, η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη. Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα μαζί της, μα εύχομαι όχι και η τελευταία. Ξέρετε, είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπάρχει χημεία ανάμεσα στον φωτογράφο και σένα. Πρέπει να υπάρχει ένα «αόρατο σχοινί», όπως μ’ αρέσει να το ονομάζω, που να σε συνδέει με κείνον, για να νιώσεις  άνεση, ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Να έχει αυτόν τον τρόπο, το κατιτί, που μπορεί να σου βγάλει αυτό που έχεις μέσα σου, είτε το ξέρεις ότι υπάρχει είτε όχι - και αυτό το κατιτί , ναι, το έχει η Ρούλα!

Στο τεύχος  Απριλίου θα βρείτε φυσικά πολλά και διάφορα tips για το πώς θα έρθετε πιο κοντά στο σώμα σας, στην ομορφιά και την υγεία σας, και όχι μόνο!  Σας περιμένει, επίσης,  ένα super δώρο, μια extra large τσάντα ταξιδίου για chic and stylish αποδράσεις! Ανθεκτική, από ελαφρύ και μαλακό υλικό, θα τη βρείτε σε δύο χρώματα, blue jean και καμηλό.

 Στο photo gallery μπορείτε να δείτε περισσότερες backstage φωτό. Καλή διασκέδαση διαβάζοντας το νέο «Forma»!

Διαβάστε επίσης: Λάουρα Νάργες: "Δεν υπάρχει τίποτα πιο θετικό από ένα..."

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR