counter

Back to School. Πάμε για δεύτερο πτυχίο!

Back to School. Πάμε για δεύτερο πτυχίο!
Back to School. Πάμε για δεύτερο πτυχίο!

Λάουρα σπουδές

Καλησπέρα, lovers μου!

Μια και μεγάλωσα σε οικογένεια εκπαιδευτικών (ο πατέρας μου καθηγητής, το ίδιο και η αδελφή μου, κι αν δεν με έφερνε η τύχη στην Ελλάδα, μάλλον και εγώ στις αίθουσες διδασκαλίας θα την έβγαζα), θεωρώ τις ακαδημαϊκές μας σπουδές σημαντικό σημείο αναφοράς στη σταδιοδρομία μας. Πνευματική καλλιέργεια, βρε παιδί μου!

Έχοντας ήδη το πτυχίο της δημοσιογραφίας στην… τσέπη μου, συνέχισα τις σπουδές μου στο Business Marketing. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αναγκάστηκα βέβαια να τις αφήσω κάποια στιγμή σε δεύτερη μοίρα, φέτος όμως, αποφάσισα να αλλάξω τις προτεραιότητές μου. Επειδή δεν περνά με τίποτε από το μυαλό μου η ιδέα να αφήσω τη δουλειά μου, την οποία υπεραγαπώ και ζω από αυτήν από τα δεκαεφτά μου, κατάφερα  να δημιουργήσω τον σούπερ συνδυασμό: μεσοβδόμαδα σπουδές και Σαββατοκύριακο ραδιόφωνο!

Για ποιο λόγο, όμως, επέλεξα τον κλάδο του μάρκετινγκ; Πέρα από το γεγονός ότι είναι μια επιστήμη η οποία, κατά μία έννοια, συνδέεται με τα περί showbiz (βλέπετε, τρόπον τινά γίνεσαι «προϊόν» και «αυτοπρομοτάρεσαι», για να λέμε αλήθειες), παράλληλα το αντικείμενο αυτό καθεαυτό είναι κάτι που με ενδιαφέρει πάρα πάρα πολύ! Γίνεσαι δημιουργικός, κάνεις έρευνες κι αναλύσεις, και το μυαλό σου δεν σταματά ποτέ μα ποτέ να λειτουργεί. Μάλιστα, ωραίος τομέας είναι και μια διαφημιστική εταιρεία.... Ποτέ δεν ξέρεις!

Ευχηθείτε μου «Καλή επιτυχία», μήπως και πάρω επιτέλους το bachelor μου! Άντε και το master! Πρώτα ο θεός!

Καλή επιτυχία και σε όσους από εσάς σπουδάζουν ή σκοπεύουν να ξεκινήσουν σύντομα αυτό το υπερπολύτιμο ταξίδι στον χώρο της μόρφωσης.

Φιλάκια πολλά!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR