counter

Απόκτησε και εσύ τα παπούτσια μιας fashion editor!

Απόκτησε και εσύ τα παπούτσια μιας fashion editor!
Απόκτησε και εσύ τα παπούτσια μιας fashion editor!

Κορίτσια μου, τι κάνετε; Σας έπιασε η άνοιξη/καλοκαίρι 2016; Νομίζω πως ναι , και ήρθε η ώρα για αγορές. Αγορές που θα ανανεώσουν το style σου και αφορούν τη μεγαλύτερη αδυναμία των κοριτσιών που δεν είναι άλλη από τα παπούτσια. Άλλωστε η Coco Chanel είχε πει ότι μια γυναίκα με σωστά παπούτσια, δεν είναι ποτέ άσχημη. Επειδή όμως είμαι σίγουρή ότι αν αγαπάς τη μόδα έχεις διαβάσει πολλά άρθρα που απορούν τα παπούτσια, ήρθε η στιγμή για μια διαφορετική προσέγγιση ώστε την επόμενη φορά να ψωνίσεις like a pro ή αλλιώς σαν μια fashion editor.

Ξεκινάμε από τα βασικά που δεν είναι άλλο από τα τακούνια.  Άφησε για του χρόνου τις πλατφόρμες και επένδυσε φέτος στα τετράγωνα τακούνια .  Τετραγωνισμένες άκρες που είτε σε φτάνουν στα ουράνια (βλέπε 12ποντα), είτε λίγο πιο χαμηλά το μόνο σίγουρο είναι ότι σου προσφέρουν σταθερό βηματισμό. Τα stilettos μας άφησαν χρόνους κάτι πολύ βολικό για τους καλοκαιρινούς μήνες που τα πόδια πρήζονται εξαιτίας της ζέστης. Αν είσαι δε πολύ ενημερωμένο κορίτσι προτίμησε τακούνια «στολισμένα» με διακοσμητικά στοιχεία που κάνουν ένα σύνολο πολύ πιο ενδιαφέρον.

Επένδυσε σε «καλά» ή αν θες  πολυτελή υλικά που σίγουρα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη με την πάροδο του χρόνου. Τα φτηνά υλικά καταστρέφουν το σχέδιο των παπουτσιών και ταλαιπωρούν τα πόδια σου.  Αν αυτή τη σεζόν το budget σου επιτρέπει ένα μόνο ένα ζευγάρι παπουτσιών, τότε οι λεπτομέρειες από φίδι είναι μονόδρομος . Πλέον ξεφεύγουμε από τις κλασσικές αποχρώσεις το δέρμα από φίδι βάφεται ροζ  ή metallic αναβαθμίζοντας ακόμα και το πιο απλό σύνολο.

Τα new age σανδάλια και φέτος θυμίζουν αρχαία Ελλάδα  ή τουρίστα που συναντάς στην Ακρόπολη. Όλα τα παραπάνω όμως με ένα μοδάτο twist που απενοχοποιούν την άνεση.  Έθνικ στοιχεία και μετάλλικ λεπτομέρειες μετατρέπουν τα σανδάλια σε πολύτιμο αξεσουάρ που ανταγωνίζεται ισάξια τα ψηλοτάκουνα.  Τα κορίτσια με καλλίγραμμα πόδια μπορούν να πειραματιστούν και με lace up σανδάλια που δημιουργούν το εφέ μπότας. Πρόκειται για μια sexy και  νεανική επιλογή που χρειάζεται προσοχή.

H επάνοδος των sneakers δεν είναι νέο και έτσι πλέον κάθε κορίτσι επιβάλλεται να έχει στην παπουτσοθήκη του ένα ζευγάρι.  Πλεόν μπορείς να τα συνδυάσεις με τα πάντα από ένα βραδινό φόρεμα μέχρι την αγαπημένη σου φόρμα. Η άνεση έρχεται σε πρώτο πλάνο και αυτό μας βολεύει πολύ.

Περιμένω απορίες, σχόλια αλλά και δικές σου προτάσεις στο mdeligian@daphne.gr ή στο Facebook account μου: Maria Deligiannaki ή στο Instagram profile μου: @mairilicious

Bb Stylewatchers

Ραντεβού την άλλη εβδομάδα

Xxx

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR