counter

Αποκλειστικό! Πασίγνωστη Ελληνίδα εισβάλει στη σειρά "Μην Ψαρώνεις"!

Αποκλειστικό! Πασίγνωστη Ελληνίδα εισβάλει στη σειρά "Μην Ψαρώνεις"!
Αποκλειστικό! Πασίγνωστη Ελληνίδα εισβάλει στη σειρά "Μην Ψαρώνεις"!

Είναι μία από τις σειρές  που έκαναν αίσθηση τη φετινή σεζόν, καθώς κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:45 οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις του "Μην Ψαρώνεις" στον ΑΝΤ1.

Με πρωταγωνιστές τη Μαρία Λεκάκη, τον Θοδωρή Αθερίδη και πολλούς ακόμα ταλαντούχους ηθοποιούς, η σειρά έχει ξεχωρίσει για την πλοκή, τις ιστορίες που προκαλούν απίστευτο γέλιο και τις ερμηνείες των ηθοποιών.

Ωστόσο, τις επόμενες ημέρες στη σειρά θα έχουμε και μία guest εμφάνιση που θα συζητηθεί, μιας γυναίκας που έχει γράψει τη δική της ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο με το ταπεραμέντο, τη θηλυκότητα και τη λάμψη της.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να εισβάλει στο "Μην Ψαρώνεις" σε έναν ρόλο που της ταιριάζει "γάντι", αυτόν της αιώνιας έφηβης.

Η ηρωίδα που θα ενσαρκώσει έχει μπρίο, στιλ, κέφι. Είναι μια γυναίκα που δε λέει να μεγαλώσει και να ακολουθήσει την ηλικία της. 

Κάνει μπάντζι τζάμπινγκ, τρέκινγκ, πτώσεις με αλεξίπτωτο και γενικά ό, τι εξτρίμ σπορ υπάρχει!

Είναι τρεις φορές χήρα και δύο ζωντοχήρα. Και είναι φυσικά και πολύ πλούσια, φίλη της Νενέλας από παλιά! Οι δρόμοι τους θα συναντηθούν ξανά.

Η συνέχεια σύντομα επί της οθόνης.

Instagram: christoskoutras

Facebook: Christos Koutras, Christos Koutras II

Twitter: @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR