counter

Αποκλειστικό Backstage από το Colourday Festival!

Αποκλειστικό Backstage από το Colourday Festival!
Αποκλειστικό Backstage από το Colourday Festival!

Μουσική, θετική ενέργεια, χρώμα, χρώμα, χρώμα! Μιλάμε για πολύ χρώμα στο Colourday Festival στο οποίο συμμετείχα για πρώτη φορά! 

Βρέθηκα εκεί την πρώτη ημέρα του ιδιαίτερου αυτού φεστιβάλ, το Σάββατο, μία ημέρα πριν αποχαιρετήσουμε τον Ιούνιο και συνάντησα φίλους και αγαπημένους καλλιτέχνες. Σάκης Ρουβάς, Τάμτα, Rec, Γιάννα Τερζή με Duo Violins, Xenia Gali ήταν κάποιοι από τους πολύ αγαπημένους μου. Εκτός από το stage τους είδα και backstage απ’ όπου και οι αποκλειστικές-ιδιαίτερες φωτογραφίες που εξασφάλισα. Όλοι με παιχνιδιάρικη διάθεση και χρώμα επάνω τους! 

Εξαιρετικές οι εμφανίσεις που έκανε η παρουσιάστρια του Colourday, Dr. Iris - Μαντώ Γαστεράτου (χαρακτήρας εμπνευσμένος από τον Δημήτρη Μεργούπη) όπως και του συμπαρουσιαστή, Σάββα Πούμπουρα. 

Στη σκηνή βρέθηκα εκτός του Σάββα και με την Ευαγγελία Τσιορλίδα που ανέλαβε την παρουσίαση των backstage. Την Ευαγγελία τη βλέπω σε καθημερινή βάση γιατί μας δίνει τη σκυτάλη στις 13:00 για να ξεκινήσει η εκπομπή μας με τη Λάουρα στον Music 89.2!

ChristosPost

Επίσης, είδα αγαπημένους φίλους και συναδέλφους ραδιοφωνικούς παραγωγούς όπως τη Μαρία Γεωργάκαινα, τον Κωνσταντίνο Αντωνιάδη, τον Erwin Klapis και τον Γιάννη Τουμπάνο

Την ταυρίνα Νικολέττα Ράλλη που σήμερα ξεκίνησε με την πρωινή καλοκαιρινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και λόγω ικανοτήτων αλλά και ζωδίου, θα σκίσει σε ό,τι κι αν κάνει αυτή την περίοδο! 

Πήρε το μάτι μου την Τάμτα να φωτογραφίζεται από τον καταπληκτικό μάνατζερ Γιάννη Κουτσαφτάκη και τον Απόστολο Ρουβά να βγάζει selfie με τις χορεύτριες του αδερφού του. 

Εκεί ήταν και η Σόφη Πασχάλη που ξεσήκωσε το κοινό με το χορευτικό της! 

Ο John Kagioulis βρέθηκε, επίσης εκεί, παρέα με τους super talented Γιάννη Τσιμιτσέλη, Θανάση Βισκαδουράκη, Νίκο Βουρλιώτη και Μελέτη Ηλία, για γύρισμα του Bachelor 3 εντός του φεστιβάλ! 

Από το ΟΑΚΑ δεν γινόταν να λείπει και η Μαρία Ένεζλη που μαζί με τον Χρήστο Κοσμίδη ήταν η ψυχή του Colourday και μας εντυπωσίασαν με τον επαγγελματισμό και την άψογη οργάνωσης τους!

Και του χρόνου! 

Instagram: christoskoutras

Facebook: Christos Koutras, Christos Koutras II

Twitter: @christoskoutras

Τον Χρήστο Κούτρα τον ακούτε καθημερινά, 13:00- 15:00 στον Music 89.2!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR