counter

Αποκλειστικό! Απολύθηκε παρουσιαστής του Open έναν μήνα μετά την έναρξη της εκπομπής του

Αποκλειστικό! Απολύθηκε παρουσιαστής του Open έναν μήνα μετά την έναρξη της εκπομπής του
Αποκλειστικό! Απολύθηκε παρουσιαστής του Open έναν μήνα μετά την έναρξη της εκπομπής του

Τα δαπανηρά projects σε συνδυασμό με τα νούμερα τηλεθέασης έχουν κάνει τους υπευθύνους του Open να προσπαθούν να μειώσουν το κόστος των παραγωγών. 
Αυτό που ξάφνιασε, όμως, πολύ τους εργαζόμενους του σταθμού ήταν κάτι που συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής. 
Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης που φέτος συμμετείχε στην τηλεοπτική παρέα της Κατερίνας Καινούργιου, ενημερώθηκε ξαφνικά μετά το τέλος της εκπομπής “Ευτυχείτε” της Παρασκευής, ότι δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με το κανάλι.
 
 
Εντύπωση προκαλεί η απομάκρυνση του Παναγιώτη, ο οποίος στήριξε όσο λίγοι τον σταθμό, είτε στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού τα προηγούμενα χρόνια, είτε ως παρουσιαστής της καλοκαιρινής εκπομπής Splash από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβρη με τα σχόλια για τις ικανότητές του στην παρουσίαση να είναι διθυραμβικά. 
 
 
Αποκλειστικές πληροφορίες του FTHIS.GR αναφέρουν ότι η Κατερίνα Καινούργιου, η παρουσιάστρια της εκπομπής που εργαζόταν μέχρι την Παρασκευή ο Παναγιώτης, προσπάθησε να τον κρατήσει στην εκπομπή ζητώντας ακόμη και μείωση των απολαβών της για να σώσει τον συνεργάτη της, κάτι το οποίο δεν εισακούστηκε από τη διεύθυνση.
Σ’ αυτό το σημείο να σας πούμε, ότι στον παρουσιαστή έχει γίνει ήδη πρόταση από άλλον τηλεοπτικό σταθμό που θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του, σε ένα νέο project που θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα τους επόμενους μήνες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR