counter

Απέκτησα βλεφαρίδες σαν ψεύτικες, χωρίς να βάλω ψεύτικες!

Απέκτησα βλεφαρίδες σαν ψεύτικες, χωρίς να βάλω ψεύτικες!
Απέκτησα βλεφαρίδες σαν ψεύτικες, χωρίς να βάλω ψεύτικες!

Κάποιες δυσκολίες, κάποιες στιγμές απαισιοδοξίας χαρακτηρίζουν την καθημερινότητα μου τις τελευταίες εβδομάδες. Παρόλα αυτά, κάποιες «κοριτσίστικες» δραστηριότητες μου δίνουν χαρά και μου προσφέρουν κάποιες στιγμές ανεμελιές. Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να μην το βάλω κάτω και να μοιραστώ μαζί σου κάποια έξυπνα tips για να αποκτήσεις τις πιο πλούσιες βλεφαρίδες χωρίς κόστος και κόπο. Σύμμαχος μου στην επιχείρηση βλεφαρίδες larger than life η Χριστίνα Σαράντη-κεφαλή του Tips to Toes- και φυσικά δεν έμεινα ούτε και αυτή τη φορά απογοητευμένη. Οι εικόνες μιλούν από μόνες του. Τι λες;

Ξεκίνα από το καστορέλαιο

Πρόκειται για ένα θαυματουργό έλαιο σε ότι αφορά την πύκνωση είτε βλεφαρίδων, είτε φρυδιών. Μπορεί να το έχεις ξανακούσει όμως οι τρόποι που θα σου αναφέρω είναι όντως αποτελεσματικοί. Μην τρίβεις απλώς τις βλεφαρίδες σου με καστορέλαιο, χρησιμοποίησε το στοχευμένα. Ο πιο απλός τρόπος είναι να εμποτίσεις 2 μπατονέτες με το έλαιο και να τις χρησιμοποιήσεις όπως ένα eyeliner σύριζα στις βλεφαρίδες σου, μετά το ντεμακιγιάζ. Επανέλαβε για 2 μήνες.

Για τις πιο «ψαγμένες» προτείνω τη χρήση μιας παλιάς μάσκαρα. Φρόντισε να έχεις καθαρίσει την συσκευασία από τα υπολείμματα. Βάλε λίγη ποσότητα λαδιού με το βουρτσάκι στις άκρες των βλεφαρίδων. Δεν χρειάζεται πολλή ποσότητα, λόγω βαρύτητας θα καλύψει όλο το μήκος των βλεφαρίδων σας. Αν  εισχωρήσει στο μάτι σου, ξέβγαλε με λίγο νερό ή με μια αμπούλα φυσικών δακρύων.

New entry

Ως beauty editor έχω μάθει να μην εντυπωσιάζομαι εύκολα από τα καινούργια προϊόντα. Αυτή τη φορά όμως, η Xριστίνα με εξέπληξε δείχνοντας μου ένα μασκαράκι (είναι μικρό σε μέγεθος και για αυτό το λόγο το υποκοριστικό)  που προσθέτει φυσικά τριχάκια στις ήδη υπάρχουσες βλεφαρίδες. Αρχικά χρησιμοποιείς την αγαπημένη σου μάσκαρα κάθετα όπως στη φωτογραφία ώστε να βάψεις το  έσω μέρος των άνω βλεφαρίδων. Στη συνέχεια περνάς μια στρώση με το ειδικό μασκαράκι και τέλος μια τελευταία με τη μάσκαρα σου. 3 στρώσεις για πραγματικά θεαματικό αποτέλεσμα. Trust me!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και να αποκτήσεις βλεφαρίδες σαν τις Betty Boop!

Περιμένω απορίες, σχόλια αλλά και δικές σου προτάσεις στο mdeligian@daphne.gr ή στο Facebook account μου: Maria Deligiannaki ή στο Instagram profile μου: @mairilicious

Bb Stylewatchers

Ραντεβού την άλλη εβδομάδα

Xxx 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR